18 Νοεμβρίου 2012

Γενική πρόγνωση καιρού για Κυριακή 18/11/2012

Γενικά χαρακτηριστικά - προειδοποιήσεις Γενικά βελτιωμένος καιρός. Σταδιακή εξασθένηση των ανέμων.

Αναλυτική πρόγνωση

Μακεδονία, Θράκη Καιρός: λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στη δυτική και κεντρική Μακεδονία. Το πρωί η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. 'Ανεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Θερμοκρασία: από 8 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία από 6 έως 12 βαθμούς.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος Καιρός: αραιές νεφώσεις οι οποίες από το απόγευμα σταδιακά θα πυκνώσουν.
'Ανεμοι: ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 5 και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 9 έως 23 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο κατά τόπους 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος Καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς τοπικές βροχές κυρίως το πρωί. 'Ανεμοι: βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση.
Θερμοκρασία: από 10 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη Καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές και το πρωί σποραδικές καταιγίδες. Βαθμιαία τα φαινόμενα θα ασθενήσουν. 'Ανεμοι: ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα δυτικά τοπικά 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Θερμοκρασία: από 13 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα Καιρός: λίγες νεφώσεις οι οποίες στα νότια θα είναι αυξημένες και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Βαθμιαία τα φαινόμενα θα ασθενήσουν. 'Ανεμοι: βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ και στα νότια ανατολικοί με την ίδια ένταση. Βαθμιαία οι άνεμοι θα ασθενήσουν. Θερμοκρασία: από 11 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Αττική Καιρός: λίγες νεφώσεις οι οποίες στα βόρεια και ανατολικά θα είναι παροδικά αυξημένες. 'Ανεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Θερμοκρασία: από 13 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη Καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. 'Ανεμοι: από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 12 έως 17 βαθμούς Κελσίου.