19 Νοεμβρίου 2012

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 19/11

Η Σελήνη στον Υδροχόο εξακολουθεί να προάγει το συλλογικό κλίμα, έστω και μετ' εμποδίων, αφού δεν θα λείψουν οι αναστατώσεις, με αφορμή κι αιτία τις επιλογές ή τη συμπεριφορά ενός φίλου ή ομοϊδεάτη. Το εξάγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα έχει ήδη δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για «κουκουλώματα» και παρασκηνιακές ενέργειες, που βγαίνοντας στο φως θα σας αποκαλύψουν μια... άλλη πραγματικότητα του Σ/Κ.



ΚΡΙΟΣ

«Όλοι μαζί»

Σε ροκ διάθεση σας βρίσκει η σημερινή μέρα ενώ πολλά ενδιαφέροντά σας στρέφονται γύρω από την επικοινωνία και τη κοινωνική δικτύωση. Επαγγελματικά, ίσως γίνετε πιο μαχητικοί ενώ δεν θα χαριστείτε σε κανέναν. Οικονομικά ζητήματα ίσως απαιτήσουν να ολοκληρώσετε κάποιες διεκπεραιώσεις που είχατε αφήσει στη μέση ενώ πολύ πιθανόν να λάβετε κάποιο μήνυμα από άτομο που διατηρούσατε ερωτική σχέση. Οι γεννημένοι του 1985 θα παρακολουθήσετε κάποιο σεμινάριο.



ΤΑΥΡΟΣ

«Νέα και ωραία»

Σήμερα, επιστρατεύετε την εργατικότητά σας στην υπηρεσία της καινοτομίας και το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό. Συγχρόνως, ίσως έρθετε σε επαφή με άτομα που ηγούνται μιας ομάδας ή ένωσης. Η σχέση με το σύντροφο μπορεί να γίνει λίγο ανταγωνιστική ενώ πολύ πιθανόν να αισθανθείτε ότι κάποιο συγγενικό πρόσωπο ρίχνει λάδι στη φωτιά. Οι γεννημένοι του 1974 θα αισθανθείτε την εκτίμηση των υφισταμένων σας.



ΔΙΔΥΜΟΙ

«Πρώτοι σε like»

Οι έξυπνες ιδέες σας ταξιδεύουν και πολύ πιθανόν να δείτε κάποιες δικές σας απόψεις να υιοθετούνται από μια μερίδα ή ομάδα ατόμων. Παράλληλα, ίσως χρειαστεί να δουλέψετε υπερωρίες ή σε πιο έντονους ρυθμούς, προκειμένου να βγει στην ώρα του κάποιο project. Με την Αφροδίτη στο Ζυγό αξιοποιήστε τις ευκαιρίες για ερωτικές συναντήσεις και ρομαντικές επαφές. Οι γεννημένοι του 1988 ίσως τα ψάλλετε σε κάποιο άτομο με το οποίο δουλεύετε μαζί.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Θέλω καινούργιο τσελεμεντέ»

Με τη Σελήνη στον 8ο ηλιακό οίκο ασχολείστε ως επί το πλείστον με θέματα που σχετίζονται με τράπεζες, εφορίες, ασφάλειες και χρηματοπιστωτικές υποχρεώσεις. Συγχρόνως, η σχέση σας με ένα φίλο ή πελάτη μπαίνει στο μάτι του κυκλώνα και πιθανόν να ανησυχήσετε για αυτήν. Το σπίτι σας αποτελεί ένα ζεστό και όμορφο καταφύγιο και πολλοί από εσάς το έχετε ρίξει στη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική. Οι γεννημένοι του 1985 θα λάβετε πιο σοβαρά τη διασκέδασή σας.



ΛΕΩΝ

«Σε ακούω»

Σήμερα, είστε πιο κοινωνικοί και συγχρόνως διατεθειμένοι να ακούσετε τη γνώμη και την άποψη ενός συνεργάτη ή φίλου με πιο ανοιχτό μυαλό. Έχετε διάθεση για φλερτ και γνωριμίες και πιθανόν στους κόλπους μιας ομάδας ο έρωτας να σας κεραυνοβολήσει. Ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζει κάποιο συγγενικό σας πρόσωπο ίσως αποτελέσει αιτία για να αναλάβετε περισσότερες ευθύνες. Οι γεννημένοι του 1971 θα γραφτείτε σε κάποιο σύλλογο.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ

«Ας δοκιμάσω κάτι άλλο»

Σήμερα, δε θέλετε να ακολουθήσετε την πεπατημένη, επιθυμείτε να ρισκάρετε, να πρωτοτυπήσετε και να δοκιμάσετε νέους μεθόδους τόσο σε θέματα δουλειάς όσο και καθημερινότητας. Στον οικονομικό τομέα ανοίγονται ευκαιρίες που είναι άμεσα συνδεδεμένες με τις συνεργασίες και τις σχέσεις σας. Επαγγελματικά, ευνοείστε αλλά με χρονοκαθυστέρηση. Οι γεννημένοι του 1969 θα πάρετε πρωτοβουλίες στα ερωτικά σας.



ΖΥΓΟΣ

«Το άρωμα της ευτυχίας»

Με τη Σελήνη στον αέρινο Υδροχόο κατακλύζεστε από συναισθήματα αισιοδοξίας και χαράς. Έχετε εύνοια σε αισθηματικά ζητήματα και πολύ πιθανόν να περάσετε ευχάριστες στιγμές στον ελεύθερο χρόνο σας που σήμερα είναι περισσότερος. Ίσως κάνετε κάποιες χειμερινές αγορές που θα ανανεώσουν το στυλ σας ενώ πολύ πιθανόν να χρειαστεί να γίνουν κάποιες επισκευές στο χώρο του σπιτιού. Οι γεννημένοι του 1984 θα έχετε κάποια επιτυχία σε κάποιο νομικό θέμα.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ

«Απρόβλεπτοι»

Σε έναν καινούργιο χώρο ίσως βρεθείτε σήμερα και πολύ πιθανόν μαζί με άλλους να φτιάξετε τη μαγιά για κάτι καινούργιο. Συγχρόνως, θα φανείτε ιδιαίτερα επινοητικοί όσον αφορά σε ζητήματα σχετικά με την οικογένεια ή την ακίνητη περιούσια. Οι σχέσεις με αδέρφια ίσως σας βγάλουν εκτός εαυτού ενώ θα φροντίσετε να μη μαθευτεί πως κάποια χρήματα ήρθαν στα χέρια σας. Οι γεννημένοι του 1962 θα κάνετε μια αναγκαστική στροφή καριέρας.



ΤΟΞΟΤΗΣ

«Με πάει μπροστά»

Σήμερα, επικεντρώνετε το ενδιαφέρον σας σε καινοτόμες ιδέες και εναλλακτικές προτάσεις επικοινωνίας. Ίσως μαζί με άλλους κάνετε κάποια μετακίνηση ή μια διαδρομή σας αλλάξει στην πορεία της. Μέσα από ένα φίλο ίσως γνωρίσετε ένα πρόσωπο που θα σας κάνει το ερωτικό «κλικ» ενώ σε οικονομικά ζητήματα θα αισθανθείτε ότι δεν μπορείτε να κάνετε κάτι άλλο πέρα από υπομονή. Οι γεννημένοι του 1987 θα προχωρήσετε σε κάποια είδους επανένωση.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

«Δεν υπολογίζετε»

Με τη Σελήνη σήμερα στο δεύτερο ηλιακό οίκο θα ξαφνιαστείτε από κάποιες κινήσεις αγάπης ενώ τα οικονομικά σας ίσως παρουσιάσουν ξαφνικά έσοδα και απρόσμενα έξοδα. Συγχρόνως, κάποια κοινωνική εκδήλωση θα αποτελέσει ευκαιρία για να αισθανθείτε ότι είστε αποδεκτοί και ευπρόσδεκτοι σε έναν συγκεκριμένο κύκλο ανθρώπων. Νέα επαγγελματικά ξεκινήματα. Οι γεννημένοι του 1982 θα έχετε επαγγελματικές ευκαιρίες.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ

«Στην γραμμή εκκίνησης»

Με τη Σελήνη στο δικό σας ζώδιο σήμερα γίνεστε πρωταγωνιστές των εξελίξεων χάρη στην ευφυΐα σας και στην ικανότητά σας να βλέπετε μακριά. Ίσως κόψετε τα μαλλιά σας, ασχοληθείτε με την εμφάνιση σας ή επιλέξετε ένα νέο look. Μια αισθηματική σχέση ίσως ξεκινήσει με ένα άτομο που διαμένει ή θα ταξιδέψει στο εξωτερικό. Ίσως πικραθείτε από κάποιους σχολιασμούς. Οι γεννημένοι του 1963 θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις για επαγγελματικά θέματα.



ΙΧΘYΕΣ

«Πάνω – κάτω»

Σήμερα, έχετε ανάγκη να βρεθείτε μαζί με πρόσωπα με κοινούς στόχους που μπορούν να σας κατανοήσουν. Συγχρόνως, ίσως κάποιοι φίλοι σταθούν εμπόδιο σε ένα στόχο σας ή δεν έχουν τη δυνατότητα να συμβάλουν όπως θα ήθελαν. Αλλαγές στο χώρο του σπιτιού ή της εργασίας αποτελούν ένα ελπιδοφόρο μήνυμα. Θα λάβετε κάποια χρήματα ως ενίσχυση, επίδομα ή χορηγία. Οι γεννημένοι του 1977 θα βάλετε όρια σε ένα συγγενικό πρόσωπο.

astrology.gr