20 Νοεμβρίου 2012

Τι προβλέπουν τα άστρα για κάθε ζώδιο σήμερα 20/11

ΚΡΙΟΣ

aries

Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο νιώθετε αρκετά πιεσμένοι γιατί θα χρειαστεί να ανακαλύψετε νέες ισορροπίες μεταξύ των φιλοδοξιών σας αλλά και των υποχρεώσεών σας που μπορεί να είναι γονείς, οικογένεια ή οτιδήποτε άλλο έχετε αναλάβει. Εδώ χρειάζεται για να μην ξεσπάσετε εύκολα και με την πρώτη, να είστε όσο μπορείτε πιο ευέλικτοι και έτοιμοι περισσότερο για επικοινωνία παρά για οτιδήποτε άλλο. Ο πήχης πάντως ανεβαίνει και μπορεί ένας Αιγόκερως να σας τον ανεβάσει. Το εξωτερικό μπορεί να είναι μέσα στα επόμενα σχέδια σας.



ΤΑΥΡΟΣ

taurus

Ξεκινάει μια καλή εποχή για σας, παρόλο που οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο είστε αρκετά ζορισμένοι από μια δυσκολία του παρελθόντος που ακόμα κρατάει ή από έναν συνεργάτη ή ακόμα και μια συντροφική σχέση που μπορεί να είναι και Σκορπιός. Καλό είναι να ξεκινήσετε δίαιτα ή να διορθώσετε τη διατροφή σας για να έχετε ενέργεια, επειδή αυτό το διάστημα, κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο, θα έχετε μειωμένη ζωτικότητα. Από τις δυσκολίες πάντως θα δυναμώσετε και θα μετρήσετε που ακριβώς είναι τα όριά σας. Ο Αιγόκερως μπορεί να σας ρίξει τα δίχτυα του αλλά με ένα πολύ σοβαρό τρόπο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gemini

Καιρός να οργανωθείτε και να κάνετε κινήσεις που θα εμπεριέχουν πειθαρχία και φιλοδοξίες. Ο Αιγόκερως σας συντονίζει και σας βάζει ένα άλλο σκεπτικό με το οποίο θα καταφέρετε περισσότερα σε πρακτικό επίπεδο. Μέσα στη δουλειά σας ή στην καθημερινότητά σας βλέπετε ότι έχετε κολλήσει αρκετά και δεν κινείται εύκολα τίποτε. Καλό είναι να ξαναπιάσετε αυτά τα θέματα που σας κουράζουν για να τα λύσετε μια και καλή. Η σχέση με έναν Σκορπιό μπορεί να ξεκινήσει και πάλι, παρόλο που αυτός είναι κάπως επιφυλακτικός μαζί σας.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ

cancer

Θα δώσετε προτεραιότητα στους άλλους και αυτό ίσως να σας κουνήσει και να αρχίσετε να έλκετε περισσότερο κάποια άτομα που σας ενδιαφέρουν. Επειδή βαθιά μέσα σας είστε αρκετά φιλόδοξοι, αυτό θα βγει τώρα στην επιφάνεια και ίσως να το δείτε και στα μάτια κάποιου προσώπου που σας ενδιαφέρει πάρα πολύ. Καλό είναι όμως να βαδίζετε συντηρητικά, τουλάχιστον αυτήν την εβδομάδα και κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο γιατί μπορεί να υπάρχουν ξαφνικές εκρήξεις και αποκαλύψεις από άτομα που δεν τo περιμένατε.



ΛΕΩΝ

leo

Σήμερα, νιώθετε αρκετά πιεσμένοι και κυρίως οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο, επειδή υπάρχει κρυμμένος θυμός μέσα σας και μπορεί και να ξεσπάσετε ξαφνικά και ίσως και άδικα. Από την άλλη, όσοι ασχολείστε με θέματα καλλιτεχνικά ή δημιουργικά θα έχετε μια επιτυχία και επιβράβευση από εκεί που δεν το περιμένατε. Το ότι χρειάζεστε να λάβετε υπόψη σας περισσότερο κάποιες υποχρεώσεις που είναι αναγκαίες και κυρίως της οικογένειάς σας, θα σας ζορίσει αλλά θα σας οργανώσει περισσότερο. Μπορεί να υπάρχει επαφή με έναν Αιγόκερω αλλά επειδή πάντα σας θυμίζει τα καθήκοντά σας, μπορεί να σας καταπιέζει κιόλας. Δυσκολίες με ένα ακίνητο που όμως σιγά σιγά θα εξομαλυνθούν.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ

virgo

Υπάρχει ένα καλό κομμάτι που αυτή την στιγμή σας ευχαριστεί και κυρίως αφορά στην δουλειά σας σε σχέση όμως με ομάδες και κάτι πρωτοποριακό που σκέφτεστε να κάνετε ή ήδη έχετε ξεκινήσει. Οικονομική εύνοια από μια συνεργασία σας φτιάχνει το κέφι και το μέλλον. Ένας Σκορπιός επανέρχεται κοντά σας αλλά ίσως να κρατήσει τα χαρτιά του κλειστά μέχρι το τέλος. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα κάνετε ένα νέο δυναμικό ξεκίνημα σε επαγγελματικό επίπεδο που μπορεί να είναι ακόμα και μέσα στον χώρο του σπιτιού σας.

 *Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.



ΖΥΓΟΣ

libra

Ερωτικά, νιώθετε δυνατοί και κυρίως εσείς που έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο θα καταφέρετε να εξισορροπήσετε πάνω στο τεντωμένο σκοινί και να φέρετε με μεγάλη μαεστρία τις καταστάσεις στα μέτρα σας. Χρειάζεται όμως να ασχοληθείτε περισσότερο με την καριέρα σας και κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο που θα νιώσετε την ανάγκη να οργανωθείτε περισσότερο και να κάνετε άμεσες αλλαγές. Να είστε πολύ προσεκτικοί στην οδήγηση όλη αυτή την εβδομάδα αλλά και να αποφύγετε τις εντάσεις με άτομα που μπορεί να είναι πιο πάνω στην επαγγελματική ιεραρχία ή με κάποιο συγγενικό σας πρόσωπο.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scorpio

Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο έχετε βάλει προτεραιότητες και από αυτό ζορίζεστε αρκετά γιατί θέλετε να ολοκληρώσετε μια δουλειά η οποία σας φαίνεται πολύ δύσκολη. Ένα άτομο που σας απασχολεί αλλά δεν κάνει την εμφάνισή του όπως εσείς θέλετε, καλύτερα θα ήταν να περιμένετε λίγο και να το αφήσετε να κάνει τις δικές του κινήσεις. Αν είστε πάντως προσανατολισμένοι προς την καριέρα σας, τότε θα δείτε ότι θα γίνουν πολλά και καλά πράγματα. Δυσκολίες με Υδροχόο που όμως θα τις ξεπεράσετε εύκολα, αν ανοίξετε τα χαρτιά σας και πείτε αυτό που σας ενοχλεί.



ΤΟΞΟΤΗΣ

sagittarius

Συνεχίζει να υπάρχει ένα δύσκολο κομμάτι στη ζωή σας και δεν μπορείτε να το λύσετε. Μοιάζει με ένα κόμπο που δεν μπορείτε να βρείτε την άκρη του. Καλύτερα είναι να εξετάσετε πιο βαθιά κάποια θέματα που σας απασχολούν και κυρίως αν συνεργάζεστε με ένα Λιοντάρι, Σκορπιό ή Υδροχόο. Η ζωή σας αλλάζει γιατί εσείς έχετε αποφασίσει να πάρετε μια νέα γνώση η οποία θα σας απελευθερώσει και θα σας δημιουργήσει πνευματική αναβάθμιση. Με αυτόν τον τρόπο θα λύσετε όλα σας τα προβλήματα από τα πρακτικά μέχρι και τα συναισθηματικά.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

capricorn

Ο Άρης στον Αιγόκερω σας δημιουργεί νέες συνθήκες και δραστήρια συμπεριφορά. Για αυτό να επιδιώξετε να ακούσετε περισσότερο το ένστικτό σας και να αφήσετε κατά μέρους τις μεγάλες ενοχές και βαριές υπευθυνότητες. Χρειάζεται να ελαφρύνετε λίγο και να κοιτάξετε πιο βαθιά τον εαυτό σας. Είστε πάντως έτοιμοι οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο να κάνετε τις αλλαγές σας και μάλιστα μερικοί νιώθετε την ανάγκη να ξεσηκωθείτε και να επαναστατήσετε γιατί δεν θέλετε άλλο να καταπιέζεστε. Ένας φλογερός Κριός μπορεί να αλλάξει τον τρόπο σκέψης σας αλλά και να σας δημιουργήσει την αίσθηση ότι είστε πολύ ειλικρινείς μαζί του και ίσως καμιά φορά να το παρακάνετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aquarius

Προσπαθείτε να κάνετε κινήσεις που δεν θα θέλατε να τις ξέρουν οι άλλοι, παρόλα αυτά επιδιώκετε την αποδοχή τους αλλά και τη συνεργασία τους. Μια σχέση από το εξωτερικό μπορεί ξαφνικά να λειτουργήσει και από εκεί που δεν το περιμένατε να έχετε ευχάριστες εξελίξεις. Κυρίως οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα έχετε μια επιτυχία προσωπική που θα αφορά σε σχέσεις και συνεργασίες αλλά και προσωπική απόφαση η οποία θα σας ξεμπλοκάρει από τις εσωτερικές δυσκολίες που σχετίζονται με το παρελθόν σας. Ένας φίλος με υψηλά κοινωνικά στάνταρ σας στηρίζει σε κάποια επαγγελματικά σχέδια.



ΙΧΘΥΕΣ

pisces

Έχετε ήδη ξεκινήσει να συμμαζέψετε κατά πρώτον κάποια οικογενειακά σας θέματα και κατά δεύτερο θέματα της δουλειάς σας που εκκρεμούν και δεν σας αφήνουν να ολοκληρώσετε αυτά που θέλετε για να μπείτε σε ένα πρόγραμμα που θα αρχίσετε να εισπράττετε. Η επικοινωνία και η γνώση σας δίνουν ένα άνοιγμα και από αυτό θα πιαστείτε για να δείτε τη ζωή και με άλλα μάτια. Ένας Δίδυμος που έχει μπει στην ζωή σας σάς δίνει την δυνατότητα να επικοινωνήσετε περισσότερο και να μάθετε πράγματα για αυτόν τα οποία μπορεί να μην σας αρέσουν αλλά είναι αληθινά και σας ανοίγεται.

astrology.gr