26 Νοεμβρίου 2012

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 26/11



Γενικό προφίλ

Η σημερινή μέρα έχει σαν σημαία της την αλλαγή, αφού το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό, προωθεί αναθεωρήσεις και «στροφές» που για κάποιους μπορεί να είναι ευχάριστες ή επωφελείς, για κάποιους άλλους όμως όχι. Όσον αφορά τα ερωτικά, έχουν αρχίσει να μαζεύονται κάποια... μαύρα σύννεφα, αφού η Αφροδίτη συναντά στο διάβα της τον Κρόνο. Προηγούνται δηλαδή οι υποχρεώσεις, οι πληκτικές αλλά «πρέπουσες» συναθροίσεις, οι στενοχώριες και τα... μπλεξίματα! Παράλληλα στα οικονομικά απαιτείται λιτότητα και μεγάλη

ΚΡΙΟΣ

«Σε τάξη»

Σήμερα, έχετε την ανάγκη να νιώσετε ότι υπάρχουν πρόσωπα σας αγαπούν και συγχρόνως να νιώσετε ασφαλείς. Ίσως κάνετε κάποιες αγορές ενώ θα φροντίσετε να τακτοποιήστε κάποιους λογαριασμούς. Ο έρωτας σας δίνει οξυγόνο και σας βοηθά να ξεπερνάτε κάποιες δυσκολίες με χαμόγελο. Επαγγελματικά, ίσως ξεκινήσετε κάτι νέο με τη βοήθεια κάποιου άλλου. Οι γεννημένοι του 1990 θα δώσετε έμφαση στις σχέσεις με γείτονες και κοντινά πρόσωπα.



ΤΑΥΡΟΣ

«Δυνατές ευχές»

Σήμερα, μπορείτε με ευκολία να πραγματοποιήσετε τις επιθυμίες σας και να κάνετε μια νέα αρχή με βήματα γερά και σταθερά. Πρώτο μέλημά σας είναι η προστασία των δικών σας αναγκών και των δικών σας ανθρώπων και προς τα εκεί θα κινηθούν πολλές ενέργειές σας. Ερωτικά, ανοίγονται ευκαιρίες για μια νέα γνωριμία, ένα φλερτ ή για να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας. Οι γεννημένοι του 1975 θα δώσετε προτεραιότητα σε οικονομικά ζητήματα.



ΔΙΔΥΜΟΙ

«Περισυλλογή»

Μακριά από όλους και από όλα βρίσκετε την ηρεμία και την ησυχία που σας χρειάζεται για να ανασυνταχθείτε. Παράλληλα, η καθημερινότητά σας γίνεται πιο όμορφη είτε γιατί αποκτάτε μια νέα παρέα είτε γιατί κάνετε γιορτινές ετοιμασίες που σας ενθουσιάζουν. Ίσως τα έξοδα που έχετε να είναι πολλά και να μην προλαβαίνετε να πληρώνετε, σήμα, ασφάλεια, χαράτσι... κλπ. Οι γεννημένοι του 1974 θα πάτε ένα ταξίδι.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Σίγουρα, ναι»

Η παρέα σας καλεί και εσείς δέχεστε μια πρόταση που περιλαμβάνει ευκαιρίες, χαρά και ευχαρίστηση. Στον αισθηματικό τομέα, ένα πρόσωπο από το παρελθόν σάς χτυπά το κουδούνι της καρδιάς σας και ζητά να γυρίσει πίσω. Παράλληλα, ίσως υπάρξουν κάποιες αντιπαραθέσεις με άτομα που θέλουν να έχουν τον πρώτο λόγο για πολύ προσωπικά σας ζητήματα. Οι γεννημένοι του 1975 θα ανοίξετε την πόρτα στα κέρδη.



ΛΕΩΝ

«Ανεβαίνω»

Σήμερα, με τα πόδια γερά στη γη κοιτάτε ψηλά και κάνετε τα απαραίτητα βήματα για να πετύχετε σε ζητήματα που σχετίζονται με την επαγγελματική ζωή. Συγχρόνως, το σπίτι θα αποτελέσει το χώρο που θα σας δώσει μεγάλη χαρά ενώ θα έχετε την ευκαιρία να του αλλάξετε τη διακόσμηση και να το ομορφύνετε. Κάποιες εντάσεις με άτομα που συναναστρέφεστε καθημερινά ίσως είναι αναπόφευκτες. Οι γεννημένοι του 1989 θα φιλοξενήσετε κάποιο φίλο ή συγγενή.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ

«Επιτυχείς κινήσεις»

Σήμερα, μετράτε αντίστροφα μέχρι να φτάσει η στιγμή να κάνετε κάτι που θέλετε πολύ. Ίσως κάποιες επαφές με δημόσιους φορείς, τον εκπαιδευτικό τομέα ή το νομικό τμήμα κάποιας υπηρεσίας να έχουν επιτυχία. Παράλληλα, ζητήματα που αφορούν δραστηριότητες παιδιών θα σας βάλουν στη διαδικασία να αναζητήσετε καλύτερες λύσεις. Οι γεννημένοι του 1982 θα θέσετε ερωτήματα που κρύβουν παγίδες σε κοντινούς συγγενείς.


ΖΥΓΟΣ

«Από το ένα μπαίνει από το άλλο βγαίνει»

Η ερωτική ζωή σάς αφήνει μια γλυκιά γεύση ενώ στον οικονομικό τομέα, αν κινηθείτε προσεκτικά και χωρίς βιασύνες, θα πετύχετε μια σημαντική συμφωνία. Οι σχέσεις με τους συγγενείς του συντρόφου ίσως μπουν στο μάτι του κυκλώνα και κάποιες προστριβές είναι αναπόφευκτες. Παράλληλα, θα πάρετε δύναμη από πρόσωπα που, αν και περνούν δύσκολα, χαμογελούν. Οι γεννημένοι του 1974 θα αντιληφθείτε ότι η ζωή έχει και τις ομορφιές της.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ


«Παράπονα»

Θέλετε οπωσδήποτε κάποια πρόσωπα να μείνουν στη ζωή σας άλλα για κάποια άλλα βάζετε ερωτηματικό. Ίσως αισθανθείτε ότι η οικογένειά σας δεν σας συμπαραστέκεται όσο θα έπρεπε και κάνει διακρίσεις που σας κάνουν να νιώθετε ότι δεν είστε το ίδιο σημαντικοί όσο κάποιοι άλλοι. Τίποτα δεν εννοείται και δεν φτάνει να λένε πράγματα, θέλετε και να τα δείχνουν. Οι γεννημένοι του 1974 θα προσπαθήσετε να ελέγξετε το σωματικό σας βάρος.



ΤΟΞΟΤΗΣ

«Αυτό και τέλος»

Σήμερα, νιώθετε ότι ήρθε η ώρα να κατασταλάξετε σε κάποια επαγγελματικά σας σχέδια και συγχρόνως να φέρετε σε πέρας κάποιες αποστολές που απαιτούν υπευθυνότητα και πρακτικότητα. Συγχρόνως, κάποιοι ίσως αποφασίσετε να προχωρήσετε σε κάποια επισημοποίηση μιας σχέσης ενώ πολύ πιθανόν να συνάψετε και κάποια σημαντική συμφωνία. Οι γεννημένοι του 1978 θα πληγωθείτε αλλά θα το κρύψετε.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

«Επιτέλους, να κάνω κάτι που θέλω»

Σήμερα, είναι μια μέρα που όλα κυλούν ευχάριστα και αισθάνεστε ότι μπορείτε να σβήσετε όλα σας τα λάθη και να ζήσετε πιο χαλαρά και άνετα. Ίσως έχετε περισσότερο ελεύθερο χρόνο σε σχέση με άλλες μέρες και φροντίσετε να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν ή έχετε επιθυμήσει. Μαζί με φίλους κάνετε συζητήσεις για θέματα που νομίζατε ότι έχουν κλείσει. Οι γεννημένοι του 1968 θα ασχοληθείτε έντονα με την επίλυση κάποιων οικονομικών προβλημάτων.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ

«Και εμείς μαζί σου»

Η οικογένεια συμπληρώνει την ευτυχία στη ζωή σας και είναι θετική σε κάποια νέα βήματα που θέλετε να κάνετε στην αισθηματική ζωή. Συγχρόνως, άτομα μεγάλης ηλικίας αλλάζουν στάση απέναντί σας και δείχνουν να είναι υπέρ κάποιων σχεδίων ή φιλοδοξιών σας. Ωστόσο, υπάρχουν κάποιες δυσκολίες που είτε είναι είτε τις βλέπετε ανυπέρβλητες και χρειάζεται να δείτε πως θα τις ξεπεράσετε. Οι γεννημένοι του 1962 θα ερωτευτείτε ένα αρκετά νεαρότερο σας πρόσωπο.



ΙΧΘYΕΣ

«Ξέρεις τι θα ήθελα;»

Σήμερα, είναι μια όμορφη μέρα που ευνοούνται μετακινήσεις, συζητήσεις και επαφές. Παράλληλα, ίσως κάποιες οικονομικές δοσοληψίες γίνουν με άτομα του πολύ κοντινού σας περιβάλλοντος ενώ θα ζητήσετε μια χάρη από ένα φίλο ή συνάδελφο. Ευκαιρίες σας ανοίγονται για να επιλύσετε κάποια προβλήματα του παρελθόντος που συνδέονται με καθυστερημένες οικονομικές υποχρεώσεις. Οι γεννημένοι του 1974 θα κάνετε ένα νέο επαγγελματικό βήμα.

astrology.gr