28 Νοεμβρίου 2012

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 28/11

Γενικό προφίλ

Με μια... κεφάτη Σελήνη στους Διδύμους ανοίγει η σημερινή μέρα και ως εκ τούτου ξεχάστε τους καναπέδες και τις αναπαυτικές πολυθρόνες και πάρτε τα ποδαράκια σας για καινούργιες τσάρκες και διαδρομές, γνωριμίες και επαφές. Το τηλέφωνο ακόμα και αν το έχετε για ντεκόρ, σήμερα δε θα λέει να σταματήσει να χτυπά ενώ ίσως σας θυμηθεί μέχρι η ανιψιά του τρίτου ξάδερφου του μπατζανάκη σας. Πληροφορίες, κουτσομπολιά, βιβλία, σημειώσεις και ομιλίες είναι μερικά ακόμη περιεχόμενα στο γεμάτο μενού της ημέρας.



ΚΡΙΟΣ

«Πες και άλλα»

Με τη Σελήνη στους Διδύμους δεν είναι να κάθεστε στα αυγά σας αντίθετα βόλτες, σούρτα φέρτα, μπες – βγες και πολύ μπλα – μπλά προοιωνίζει η μέρα. Πολύ πιθανόν, να ξεφουρνίσετε και κάποιες αλήθειες που εδώ και καιρό θέλετε αλλά τρέχατε κάπου αλλού και δεν είχατε προλάβει. Στον αισθηματικό τομέα, σήμερα θα γοητευθείτε ιδιαίτερα από ένα φλερτ με ένα πρόσωπο που είναι στον κύκλο των αφεντικών σας. Οι γεννημένοι του 1990 θα κάνετε ένα ταξιδάκι εκτός των συνόρων.



ΤΑΥΡΟΣ

«Οικονομικές περιστροφές»

Κάποιες συνήθειες δεν κόβονται και έτσι και εσείς μιλάτε, μετακινήστε και σκέφτεστε, τι άλλο; money – money. Αν και αυτή την περίοδο κανείς δεν μπορεί να δώσει εγγυήσεις αναφορικά με απολαβές και έσοδα, εντούτοις το ταμείο δεν θα μείνει μείον. Βέβαια μην επαναπαυθείτε σε μια πηγή εσόδων, αναζητήστε και δεύτερη και Τρίτη, εάν είναι δυνατόν. Οι γεννημένοι του 1967 θα τα ξαναβρείτε με ένα πρόσωπο που είχατε ψυχικά απομακρυνθεί.



ΔΙΔΥΜΟΙ

«Που λέτε...»

Μικρές, παιχνιδιάρικες και νοηματικά άτακτες λεξούλες ψελλίζετε, προφέρετε και εκφωνείτε σήμερα μιας και όλοι, θέλοντας και μη, κρέμονται από τα χείλη σας, τα αστεία και τα πειράγματά σας. Δεν θα αφήσετε κανέναν σε χλωρό κλαρί και αλίμονο, αν δεν έχετε να κάνετε κάτι. Θα φάτε τα νύχια σας, θα παίξετε πιάνο στο τραπέζι και εν τέλει θα φέρετε τα πάνω- κάτω όπου και εάν είστε, έτσι σε δουλειά να βρίσκεστε. Οι γεννημένοι του 1975 επαγγελματικά θα αισθανθείτε πιο ασφαλείς.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Διλήμματα»

Σήμερα δεν λέτε να ησυχάσετε. Τα εσώψυχα σας κάνουν πάρτι και εσείς δεν ξέρετε, αν πρέπει να μπείτε στο χορό που ανοίγουν ή να πάρετε τηλέφωνο ένα φίλο και να του εξομολογηθείτε τις πολλές και ποικίλες σκέψεις που ταλανίζουν το μυαλό και την ψυχή σας. Συγχρόνως, το πάθος μέσα στη σχέση φουντώνει και η ερωτική διέγερση ακουμπά κόκκινο. Οι γεννημένοι του 1973 θα πείτε «άντε γεια» σε ένα πρόσωπο που σας καταπιέζει.



ΛΕΩΝ

«Πάμε να ξεσκάσουμε»

Σήμερα, δεν θέλετε μουρτζουφλιές και κατήφεια για αυτό διαλέγετε τους πιο πρόσχαρους και κεφάτους φίλους σας και παίρνετε αμπάριζα σινεμά, θέατρα, στέκια και συλλόγους. Οι δεσμοί με κάποια άτομα που αισθάνεστε οικογένειά σας μπορούν να γίνουν πιο στενοί ενώ ίσως κάποιοι εργαστείτε μαζί με συγγενείς. Καλή μέρα για να ξεφύγετε από τα ίδια και τα ίδια. Οι γεννημένοι του 1974 θα φυλλομετρήσετε τις ευκαιρίες σας.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ

«Δεν βαριέμαι ποτέ»


Η ατζέντα της ημέρας είναι αρκετά γεμάτη με πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα που σας δίνουν την ευκαιρία να μάθετε και συγχρόνως να μιλήσετε με πρόσωπα που σας ενδιαφέρει η γνώμη τους. Πολύ πιθανόν, να καταθέσετε κάποιες ιδέες στα αφεντικά σας ή να έχετε κάποιες που θα επηρεάσουν τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες . Οι γεννημένοι του 1970 θα ξεκινήστε μια νέα αισθηματική ιστορία.


ΖΥΓΟΣ

«Που είσαι τώρα;»


Γέλια και χαχανητά ακούγονται μέχρι τα πέρατα της γης όπου έχετε φίλους και δικούς σας ανθρώπους και σήμερα επικοινωνείτε, κουτσομπολεύετε και λέτε τα νεότερα σας. Συγχρόνως, ίσως χρειαστεί να κάνετε κάποια τηλεφωνήματα σε κάποια υπηρεσία για κάποια υπόθεση σας που εκκρεμεί. Οικονομικά ζητήματα παρουσιάζουν μια μικρή αλλά αισθητή βελτίωση. Οι γεννημένοι του 1991 θα διαχωρίσετε τα επαγγελματικά από τα προσωπικά.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ

«Ερωτικό κέφι»

Μπορεί να είστε σταθεροί και επίμονοι, όμως σήμερα σε ερωτικά ζητήματα θέλετε εκπλήξεις και παιχνίδια. Συγχρόνως, οι διαισθητικές σας κεραίες δεν αφήνουν τίποτα να σας ξεφύγει και αλίμονο σε όποιον νομίζει ότι δεν καταλαβαίνετε τις προθέσεις του τόσο σε οικονομικό όσο και συναισθηματικό επίπεδο. Από την άλλη, με κάποια κοντινά σας πρόσωπα θα αισθανθείτε ότι υπάρχει μια βαθιά σύνδεση. Οι γεννημένοι του 1963 θα ερωτευτείτε ένα πρόσωπο αρκετά μικρότερο σας.



ΤΟΞΟΤΗΣ

«Χωρίς σταματημό»

Με συνοδοιπόρο το ταίρι σας σήμερα ανοίγεστε στα βάθη μιας συζήτησης που μοναδικό όριο έχει το άπειρο. Αναμφίβολα, δεν θα βαρεθείτε σήμερα με τόσα πρόσωπα που έχετε να συναντήσετε και τόσα δρομολόγια που θα κάνετε μαζί με άλλους. Παράλληλα, θα πάρετε μια γερή δόση αγάπης και αυτό θα σας κάνει να αισθανθείτε ψυχικά λιγότερο μόνοι σας. Οι γεννημένοι του 1982 θα έχετε επιτυχία σε μια προσπάθειά σας.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

«Να δουλέψουμε και λίγο;»


Σε ετοιμότητα βρίσκεστε σήμερα, καθώς μεταξύ σοβαρού και αστείου ο χρόνος τρέχει και εσείς έχετε δουλειά να παραδώσετε. Ίσως κάποιες ειδήσεις αλλάξουν τα σχέδιά σας ή διαφοροποιήσουν τη σειρά με την οποία θα κάνετε κάποια πράγματα. Παράλληλα, θα σας δοθεί η ευκαιρία να αναθερμάνετε μια φιλική σχέση που πιστεύατε ότι είναι τελειωμένη υπόθεση. Οι γεννημένοι του 1970 θα αναλάβετε περαιτέρω ευθύνες.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ

«Η χαρά δεν κρύβεται»


Ένας ούριος άνεμος πνέει στα αισθηματικά και την καρδιά σας που σήμερα είναι τόση χαρούμενη που είναι φανερό από το λαμπερό σας χαμόγελο. Τύχη και εύνοια θα έχετε σε δραστηριότητες ευχαρίστησης και διασκέδασης ενώ θα ξεχάσετε για λίγο την κούρασή σας. Στον επαγγελματικό τομέα, θα καταλάβατε πράγματα που συμβαίνουν χωρίς να λέγονται. Οι γεννημένοι του 1961 θα τολμήσετε να ακολουθήσετε μια παλιά πετυχημένη συνταγή.



ΙΧΘYΕΣ

«Σε λίγο είμαι εκεί»

Σήμερα, τρέχετε όχι για να προλάβετε το λεωφορείο αλλά για να γυρίσετε σπίτι σας είτε γιατί κάποιοι δικοί σας σάς χρειάζονται είτε γιατί νοσταλγήσετε την ανεμελιά και τη χαρά που υπάρχει σε αυτό. Συγχρόνως, ίσως ανατρέξετε σε κάποιες παλαιότερες υποθέσεις που σχετίζονται με τωρινά ζητήματα νομικής ή εκπαιδευτικής φύσεως. Παράλληλα, η συμβολή κάποιων φίλων θα είναι καθοριστική στην επίτευξη ενός στόχου σας. Οι γεννημένοι του 1967, αποφύγετε να προχωρήσετε ζητήματα που σχετίζονται με ακίνητα.


www.astrology.gr
cheapis.gr