17 Νοεμβρίου 2012

Πετάει φωτιές το Αννόβερο! (bet-Ollandos)

  Καλημέρα σε όλους τους φίλους του MaPa Blog!Μετά το αδιάφορο μεσοβδόμαδο με τις εθνικές εθνικές έχουμε γεμάτο κουπόνι με όλα τα πρωταθλήματα.Θα το χαρακτήριζα πολύ ενδιαφέρον!Ας πάμε να δούμε και τον λόγο...
  Ξεκινάμε τις βόλτες μας νωρίς νωρίς από το Λονδίνο και το ντέρμπυ της Άρσεναλ με την Τότεναμ.Η πρώτη προέρχεται από εντός έδρας ισοπαλία με 3-3 με την Φούλαμ σε ένα ακόμα ντέρμπυ Λονδίνου,ενώ η δεύτερη ηττήθηκε από την Σίτυ με 2-1.Παραδοσιακά σε τέτοια παιχνίδια έχουμε πολλά γκολ,ειδικά από αυτές τις ομάδες όπως δείχνει και η παράδοση.Κρατάμε το πιθανό οβεράκι και κλείσαμε!Για όποιον θέλει ας κρατήσει και το πολύ πιθανό όβερ 3,5...
  Πάμε στην Γερμανία και στο Αννόβερο,εκεί οπού η φορμαρισμένη τοπική ομάδα υποδέχεται την Φράιμπουργκ.Οι γηπεδούχοι τρομάζουν με την επίθεση τους καθώς έχουν τρομερή ευκολία στο σκοράρισμα.Το απέδειξαν και μέσα στην Στουτγκάρδη γυρίζοντας τοο ματς από το 2-0 σε 2-4 μετά το 57'!Η Φράιμπουργκ αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 με το Αμβούργο.Παρουσιάζεται συνήθως σφιχτή στα παιχνίδια της.Κρατάω τον άσσο καθώς στα μάτια μου η διαφορά ποιότητας των δύο ομάδων,ειδικά στην επίθεση,είναι τεράστια!
  Στάση και στο Μεστάγια.Η Βαλένθια θα υποδεχτεί την Εσπανιόλ θέλοντας να ξεχάσει το 1-1 στην Βαγιαδολίδ.Μοναδικός στόχος η νίκη σήμερα στην πάντα δυνατή της έδρας.Η Εσπανιόλ ηττήθηκε με 0-3 από την Οσασούνα έχοντας και δύο δοκάρια.Άσσος είναι το ματς αλλά αυτό που θα κρατήσω και σε καλύτερη απόδοση είναι το όβερ,καθώς πιστεύω πως μπορούν να σκοράρουν και οι Καταλανοί.
  Πάμε στο Βέλγιο και στο παιχνίδι της Μπέβερεν με την Κλαμπ Μπριζ.Οι γηπεδούχοι πάνε από το κακό στο χειρότερο και δίκαια βρίσκονται στην προτελευταία θέση του πίνακα.Μόλις 1 νίκη στα 6 τελευταία ματς.Στην Μπριζ μετά και τον διασυρμό από την Άντερλεχτ με 6-1 είχαμε αλλαγή σελίδας.Στο τιμόνι βρίσκεται πλέον ο γνωστός (από την θητεία του στην Βιγιαρεάλ),Κάρλος Γαρίδο.Στόχος είναι το νέο ξεκίνημα και σήμερα παρουσιάζεται ο ιδανικός αντίπαλος για νίκη!Διπλό!
  Στην Γαλλία θα εμπιστευτούμε την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος.Ποια είναι αυτή;Μα φυσικά της Βαλενσιέν!Τα παλικάρια δεν καταλαβαίνουν τίποτα και πυροβολούν όπου βρεθούν και όπου σταθούν!Το απέδειξαν και στην Κορσική κόντρα στην Μπαστιά κερδίζοντας με 2-3!Δίκαια βρίσκονται ψηλά!Η Μονπελιέ ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Παρί σε ένα ματς που αγωνίζονταν για μεγάλο χρονικό διάστημα με παίκτη παραπάνω.Στη συνέχεια αποβλήθηκε και θα απουσιάσει σήμερα ο κινητήριος μοχλός της ομάδας,που δεν είναι άλλος από τον Μπελχαντά.Κρατάμε τον άσσο δυνατά!
  Κλείνουμε με το ντέρμπι στην Ιταλία ανάμεσα στη Νάπολι και την Μίλαν.Νίκη με ανατροπή για τη Νάπολι κόντρα στην Τζένοα με 2-4.Εκπληκτικός ο Καβάνι για ακόμα μία φορά.Η Μίλαν συνέχισε να είναι η γνωστή ασταθής ομάδα φέτος χάνοντας και από την Φιορεντίνα με 1-3.Παρουσιάζεται αλλοπρόσαλλη καθώς μπορεί να δεχτεί γκολ από τον οποιοδήποτε.Πιθανός  άσσος αλλά επειδή μιλάμε για Μίλαν θα κρατήσω το όβερ που ευνοείται και από την παράδοση.
  Στα υπόψιν ήταν το διπλό της Φενέρμπαχτσε,το διπλό της Σεντ Ετιέν και τα όβερ στα παιχνίδια Νόργουιτς-Μάντσεστερ και Σάλκε-Λεβερκούζεν!

Πάμε και στις προτάσεις...

ΤΡΙΑΔΑ 1

Άρσεναλ-Τότεναμ              όβερ
Αννόβερο-Φράιμπουργκ        1
Μπέβερεν-Κλαμπ Μπριζ         2

ΤΡΙΑΔΑ 2

Βαλένθια-Εσπανιόλ             όβερ
Βαλενσίεν-Μονπελιέ             1
Νάπολι-Μίλαν                    όβερ

ΔΥΑΔΑ ΡΙΣΚΟΥ

Εσκισεχίρ-Φενέρμπαχτσε        2
Εβιάν-Σεντ Ετιέν                   2

Αυτά ήταν για σήμερα.Οι επιλογές είναι αρκετές αρκεί να κάνουμε καλή χημεία!Καλή επιτυχία και καλό Σάββατο σε όλους!Τα λέμε αύριο!

                                                                                                                            Ollandos