26 Νοεμβρίου 2012

Χορεύουμε;

Πρόλογος τουρλουμπούκι: Το Skyfall είναι μέτριο και πολύ μακριά από το υπέροχο Casino Royale. Πρώτη φορά θα συμφωνήσω με τον Θεοδωρίδη του Ολυμπιακού: Ήμασταν για 4 γκολ αλλά μας έσωσε η τύχη και το δίδυμο Κλάους – Σάλπι. Στην Ιταλία αυτοκτόνησε 15χρονος τραβεστί επειδή δεν άντεχε την καζούρα, κάτι που ενισχύει τον ισχυρισμό μου πως τα μικρά είναι μεγάλοι φασίστες.

Νομίζω πως πρέπει να σταματήσω με τον Τάσο. Μόλις συνειδητοποίησα πως έχει εξαφανιστεί από το προσκήνιο η Ντόρα και ανησυχώ. Πράγματι ανησυχώ, γιατί η πολύ ησυχία σκίζεται εύκολα. Ο Κασιδιάρης υποσχέθηκε… νεκρούς (αυτό φάνηκε με τον τρόπο που το είπε) και ο Παππάς κρατάει με καμάρι μια σημαία των πραξικοπηματιών του 67’. Προβλέπω 45% στην επόμενη δημοσκόπηση.

Η δόση ακόμα μας ταλαιπωρεί. Τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, το Eurogroup είναι σε εξέλιξη και δεν έχω ιδέα τι θα γίνει. Ο Σαμαράς πάντως είναι αισιόδοξος. Θα μου πείτε… δουλειά του είναι να αισιοδοξεί. Όπως και να χορεύει.Συντάκτης: Dr Seeng   http://www.mediasoup.gr