28 Νοεμβρίου 2012

νέα διοίκηση στον Άρη?


Οι ζυμώσεις για τη νέα τάξη πραγμάτων στα διοικητικά της ΠΑΕ Άρης συνεχίζονται. Στην βραδινή συνάντηση...των θεσμικών οργάνων του συλλόγου (Α.Σ. ΚΜΑ) παρουσία και των συνδέσμων, αλλά και των βετεράνων θα οριστικοποιηθεί η δράση των επόμενων ημερών.

Σύμφωνα με το Pressaris,com, η ΠΑΕ θα ζητήσει την συγκρότηση νέου διοικητικού σχήματος από το πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης. Τα ονόματα που θα μετέχουν σε αυτό είναι οι Γιάννης Ψηφίδης, Κώστας Τικμπασάνογλου, Σπύρος Χριστοφορίδης (μέλος της νομικής επιτροπής που «τρέχει» το άρθρο 99) και Βαγγέλης Αγγελούσης (πρώην έφορος στο γυναικείο χάντμπολ), ενώ στο τραπέζι έχει πέσει και το όνομα του Άγγελου Σπυρίδωνα ως εκπροσώπου των βετεράνων στο δ.σ.Αναβαθμίζεται ο Γιάννης Μιχαλήτσος

Νέο αναβαθμισμένο ρόλο, σύμφωνα με το pressaris, αναμένεται να αποκτήσει ο Γιάννης Μιχαλήτσος. Ο νυν τεχνικός σύμβουλος χαίρει της εκτίμησης των ανθρώπων που θα αποτελέσουν τη διάδοχη κατάσταση διοικητικά.

Η θέση που θα αναλάβει δεν έχει για την ώρα διευκρινιστεί καθώς προέχουν άλλα θέματα άμεσης επίλυσης, ωστόσο τίθεται ένα ζήτημα σχετικά με το ποιος θα έχει την ευθύνη της ομάδας στο παιχνίδι του Σαββάτου κόντρα στο Ατρόμητο.