20 Μαρτίου 2013

κωφό κοριτσάκι, ακούει για πρώτη φορά τη φωνή της μητέρας της








Η οικογένεια της μικρής Tulsa πλέουν σε πελάγη ευτυχίας καθώς το μικρό κωφάλαλο κοριτσάκι που υιοθέτησαν από την Κίνα, για πρώτη φορά στη ζωή της ακούει τη φωνή της γιαγιάς και της μητέρας της.

Η μικρή σαν να έχει ξαναγεννηθεί, απολαμβάνει κάθε στιγμή της νέας της εμπειρίας και δεν σταματά να χαμογελά.

Το «θαύμα» πραγματοποιήθηκε με την βοήθεια της επιστήμης. Μόλις πριν από λίγα 24ωρα επιστήμονες σε αμερικανικό ερευνητικό κέντρο εμφύτευσαν στη μικρή μια νέα επαναστατική συσκευή που της χάρισε την αίσθηση της ακοής.

Η 4χρονη κινέζα τα πρώτα χρόνια της ζωής τα πέρασε σε ένα ορφανοτροφείο καθώς οι φυσικοί γονείς της την εγκατέλειπαν όταν η μικρή ήταν μόλις 8 μηνών.

Ένα ζευγάρι αμερικανών ωστόσο την αγάπησαν από την πρώτη στιγμή που την αντίκρισαν και για δυο ολόκληρα χρόνια πάλευαν με την κινεζική γραφειοκρατία για να καταφέρουν να ολοκληρώσουν την υιοθεσία. Στην Αμερική οι γιατροί παρατήρησαν πως το μικρό κοριτσάκι αντιμετώπιζε πρόβλημα με την ακοή της.

Οι νέοι γονείς της όμως ήταν διατεθειμένοι να την βοηθήσουν με όποιο τρόπο μπορούσαν και αποφάσισαν να της προσφέρουν την ιατρική φροντίδα που θα χρειαζόταν για να μπορέσει η μικρή τους κόρη να ακούσει τους ήχους της ζωής.

πηγή: ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ – www.goodstory.gr