15 Μαρτίου 2013

Τί εντυπωσιάζει τις γυναίκες



Όταν ρωτήσαμε 50 γυναίκες να μας πουν τι ακριβώς είναι αυτό που τις εντυπωσιάζει σε έναν άντρα, το αποτέλεσμα μας εξέπληξε: από τις 25 τακτικές που τους προτείναμε, τελευταία και καταϊδρωμένη ήρθε η πρόταση για δείπνο.

Μάθαμε όμως και κάτι: τα πέντε πράγματα, που αν τα κάνεις μπορεί και να γίνεις ο Mr. Perfect - ή έστω να νομίζει ότι είσαι. 

ΜΑΓΕΙΡΕΨΕ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΗ

(Ποσοστό γυναικών που εντυπωσιάζονται: 86%)

Ο τρόπος: Εντάξει, δεν σου είπαμε να γίνεις και η αρσενική εκδοχή της Βέφας, αλλά λίγη φαντασία στη μαγειρική σίγουρα δεν θα σε βλάψει. Ωστόσο, για να είσαι σίγουρος ότι το αποτέλεσμα θα είναι το επιθυμητό, δηλαδή θα απολαύσει μετά χαράς και όχι μετά δακρύων το γεύμα που της ετοίμασες, προτίμησε κάτι σίγουρο (μακαρονάδα σε συνδυασμό με κάτι extravaganza: αστακό). Θα χρειαστείς ένα πακέτο spaghetti, 400 γραμμ. ψιλοκομμένο ντοματάκι, 1/2 ποτήρι κρασί, 3 μικρούς αστακούς, μαϊντανό, 2 σκελίδες σκόρδο, λάδι, βούτυρο, 1 κρεμμύδι τριμμένο, αλάτι και πιπέρι. Θα βράσεις το έναν αστακό για 3 λεπτά, τους άλλους δύο για 10 και θα κρατήσεις το ζουμί τους. Θα σοτάρεις στο λάδι το σκόρδο και στη συνέχεια θα προσθέσεις το κρεμμύδι, την ντομάτα και το αλατοπίπερο. Μετά από 2 λεπτά θα βάλεις και το κρασί, ενώ μετά από 5 λεπτά θα προσθέσεις 1 φλιτζάνι από το ζουμί των αστακών και θα βράσεις για 10 λεπτά. Θα καθαρίσεις τον λιγότερο βρασμένο αστακό και θα τον κόψεις σε κομμάτια, τα οποία θα τα ρίξεις στη σάλτσα και θα τα βράσεις για 6 λεπτά. Τους άλλους αστακούς θα τους κόψεις κι αυτούς και θα τους βάλεις μέσα στη ζεστή σάλτσα. Τέλος, βράσε τα ζυμαρικά, σούρωσέ τα και βουτύρωσέ τα και όταν πια τα βάλεις σε ένα βαθύ σκεύος πρόσθεσε τη σάλτσα. Τώρα, αν δυσκολεύεσαι, κάλεσε τη βοήθεια άμεσης δράσης: Μ.Α.Μ.Α.

ΚΡΑΤΗΣΕ ΕΝΑ ΜΩΡΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΙΔΡΩΣΕΙΣ

(Ποσοστό γυναικών που εντυπωσιάζονται: 75%)

Ο τρόπος: Γύρνα το προς το μέρος σου και άφησέ το να στηρίξει κεφάλι και λαιμό στο στήθος σου. Με την μία σου παλάμη κράτα το πίσω μέρος του κεφαλιού του και με την άλλη τον πισινό του. Αν δυσανασχετήσει επιχείρησε να το νανουρίσεις κουνώντας το ελαφρά πάνω-κάτω, ενώ αν σου μυρίσει κάποια βρομιά (ξέρεις τι), απλώς δώσε το πίσω στη μητέρα του χωρίς να πανικοβληθείς.

ΦΡΟΝΤΙΖΕ ΝΑ ΤΕ(ΛΕΙΩΝΕΙ)… ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ

(Ποσοστό γυναικών που εντυπωσιάζονται: 61%)

Ο τρόπος: Επειδή ποτέ δεν θα ήθελες να ακούσεις την ερωμένη σου να υποστηρίζει ότι το σεξ για εκείνη είναι σαν το bridge -αφού δεν έχει καλό «συμπαίκτη», έχει φροντίσει τουλάχιστον να έχει καλό χέρι- ακολούθησε τις οδηγίες μας. Κατά τη διάρκεια του στοματικού έρωτα, με την άκρη της γλώσσας σου ερέθισε την κλειτορίδα της και στη συνέχεια με αργές και απαλές κινήσεις γλείψε ολόκληρο το «πεδίο μάχης». Θα το εκτιμήσει.

ΘΥΜΗΣΟΥ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ

(Ποσοστό γυναικών που εντυπωσιάζονται: 58%)


Ο τρόπος: Στην Ισπανία είναι πολύ συνηθισμένο οι άντρες να χαράζουν την ημερομηνία του γάμου τους στην εξωτερική επιφάνεια της βέρας τους, ώστε να μην ξεχνάνε το ευτυχές αυτό γεγονός της ζωής τους (και προφανώς για να μην το ξανακάνουν). Δύο καλύτερες λύσεις; Βάλε υπενθύμιση στο κινητό σου ή κάνε register στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.birthdayalarm.com για να λαμβάνεις με e-mail -εγκαίρως- τις σημαντικότερες ημερομηνίες της ζωής σου - ή μάλλον της δικής της.

ΚΑΝΕ ΚΑΛΟ ΜΑΣΑΖ ΠΟΔΙΩΝ

(Ποσοστό γυναικών που εντυπωσιάζονται: 47%)


Ο τρόπος: Κράτησε απαλά τον αστράγαλό της με το ένα σου χέρι. Τοποθέτησε τον αντίχειρα του άλλου σου χεριού στην άκρη της φτέρνας της και πίεζε ελαφρά με την άκρη του δαχτύλου σου. Κάνε ακόμα και κυκλικές κινήσεις. Στη συνέχεια, κατευθύνσου προς τα δάχτυλα του ποδιού της, ενώ προτού φτάσεις εκεί φρόντισε να κάνεις μία στάση μερικών δευτερολέπτων στο κέντρο της πατούσας της πιέζοντας ακριβώς εκεί. 

 via