17 Μαρτίου 2013

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια



ΚΡΙΟΣ

102112193_1
Έρωτας: Ο Ήλιος μπαίνει στο ζώδιό σας, ο Άρης συναντά τον Ουρανό στο ζώδιό σας ενώ την Παρασκευή θα μπει στο πάρτι και η Αφροδίτη. Εννοείται ότι όλα αυτά θα σας επηρεάσουν, ιδιαίτερα αν είστε γεννημένοι το Μάρτη. Φαίνεται ότι θα είστε σαν πυριτιδαποθήκη που θα περιμένει μια σπίθα για να εκραγεί και αυτό πάρτε το με όποια σημασία του αρμόζει, τόσο τη θετική όσο και την αρνητική. Ο αυτοέλεγχος, πράγμα πολύ δύσκολο κάτω από τις συγκεκριμένες συνθήκες, θα βοηθήσει. Πάντως καλό θα ήταν να προσπαθείτε να σκεφτείτε και λίγο πριν μιλήσετε.

Καριέρα – Οικονομικά: Θέματα συνεργασιών και επαφών μπαίνουν στο προσκήνιο αλλά το πιο συνετό από πλευράς σας θα ήταν να αποφύγετε τις τριβές μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας, ιδιαίτερα αν είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Γενικά, δεν θα λείψουν από το προσκήνιο αυτοί που θα φροντίζουν για την εκτόνωση των νεύρων σας. Αν το δείτε από μια θετική οπτική γωνία, μπορεί να αντιμετωπίσετε την ύπαρξή τους ως ευκαιρία να εκτονώσετε καταπιεσμένη οργή.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας προσπαθήσω να διαχειριστώ πιο ψύχραιμα τις καταστάσεις και να μην ενδώσω σε ανταγωνιστικές συμπεριφορές.

ΤΑΥΡΟΣ

102112181
Έρωτας: Φαίνεται ότι η άνοιξη μπαίνει με λίγο παραμύθι αλλά και με πολλές ευθύνες, εντάσεις και, γενικότερα, δύσκολες καταστάσεις που θα σας αποσπούν από την προσωπική σας ζωή. Το αντίδοτο είναι να μην κλειστείτε στους εαυτούς σας και, κόντρα στην τάση σας να συντηρείτε ακόμη και καταστάσεις που έχουν προ πολλού τελειώσει, να δώσετε ένα ηρωικό και όμορφο τέλος εκεί που πρέπει. Αν πάλι δεν πρέπει...

Καριέρα – Οικονομικά: Το πανηγύρι που στήνουν οι πλανήτες στο δωδέκατο ηλιακό σας σπίτι χρήζει της προσοχής σας καθώς τώρα δεν αποκλείεται να υπάρξουν δυσκολίες, πισώπλατα χτυπήματα, εντάσεις, δολοπλοκίες. Κοινώς ο χώρος της δουλειάς σας μπορεί να αποτελέσει και το ναρκοπέδιο σας αν είστε απρόσεκτοι ή αν, είτε ηθελημένα είτε αθέλητα, εμπλακείτε σε ίντριγκες και ανταγωνισμούς. Ο Ερμής επανέρχεται σε ευθεία πορεία. Από την επόμενη εβδομάδα θα υπάρχει πιο πρόσφορο έδαφος για να προωθήσετε τα σχέδιά σας.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας είμαι πιο επιμελής σε θέματα υγείας και ευεξίας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

102112182
Έρωτας: Με το Δία στο ζώδιό σας και τον αναβρασμό που προκαλεί ο Άρης σε σύνοδο με τον Ουρανό στον Κριό, σίγουρα δεν θα βαρεθείτε. Αν λάβουμε υπόψη μας και το γεγονός ότι ο Ήλιος και η Αφροδίτη θα περάσουν στον Κριό αυτή την εβδομάδα, αντιλαμβάνεστε ότι διάγετε μια περίοδο στην οποία θα περάσετε αρκετά καλά καθώς δεν αποκλείονται οι περιπέτειες, τα φλερτ, τα ερωτικά καλέσματα από φίλους. Κερδισμένοι θα είστε οι Δίδυμοι που ποντάρετε στις περιπέτειες.

Καριέρα – Οικονομικά: Επιτέλους από το βράδυ της Κυριακής ο Ερμής επανέρχεται σε ευθεία πορεία. Ωστόσο, και αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να κρατάτε μικρό καλάθι καθώς οι κανονικοί ρυθμοί θα ανακτηθούν από την επόμενη εβδομάδα. Προς το παρόν, δεν αποκλείεται να υπάρξουν αποκαλύψεις και ξεκαθαρίσματα που ναι μεν θα σας ταράξουν αλλά, αργότερα, θα συνειδητοποιήσετε ότι είναι απαραίτητα για να προχωρήσετε.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Η συγκέντρωση πλανητών στον Κριό είναι αρκετά ευνοϊκή για μένα αλλά, προς το παρόν, καλύτερα να μη βιαστώ να υλοποιήσω νέους στόχους ή να προωθήσω σημαντικές υποθέσεις. Από την επόμενη εβδομάδα κι ακόμη καλύτερα από τη μεθεπόμενη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112183_1
Έρωτας: Με τον Κρόνο στο πέμπτο ηλιακό σας σπίτι αντιμετωπίζεται τον έρωτα με περισσή σοβαρότητα. Από την άλλη, η επίδραση του Ποσειδώνα από τους Ιχθύες, δεν αποκλείει το να είστε επιρρεπείς στην ωραιοποίηση ή σε επιλογές που να στηρίζονται στο ρομαντισμό και ίσως να πάσχουν στην καθημερινότητα. Σε κάθε περίπτωση, η περίοδος είναι ακατάλληλη για αποφάσεις. Κερδισμένοι θα βγείτε οι Καρκίνοι που θα παρατηρείτε τους εαυτούς σας μέσα από το καθρέφτισμα σας στο έτερον ήμισυ.

Καριέρα – Οικονομικά: Προετοιμαστείτε ψυχολογικά για μια συναισθηματική υπερχείλιση που, αν δεν μπορέσετε να τη διαχειριστείτε, θα μετατραπεί σε τσουνάμι που θα σας πνίξει. Η σύνοδος του Άρη και του Ουρανού στον Κριό με τον Ήλιο και την Αφροδίτη να ακολουθούν κατά πόδας, θα σας ταλανίσουν αρκετά αυτό το δεκαπενθήμερο, ιδιαίτερα αν έχετε γεννηθεί τον Ιούνιο. Αναμένονται εντάσεις και δεν αποκλείονται οι καβγάδες, οι ανταγωνιστικές συμπεριφορές, τα προβλήματα και ο εξαναγκασμός να αναλάβετε ευθύνες που δεν σας αναλογούν.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ίσως ενσκήψουν κάποια οικογενειακά προβλήματα ή βγουν στην επιφάνεια αρνητικά συναισθήματα και παράπονα. Καλύτερα να κρατήσω την ψυχραιμία μου και να μην αφήσω το συναίσθημα να με παρασύρει.

ΛΕΩΝ

102112184
Έρωτας: Αρχίζουν τα όργανα! Ο Άρης σε σύνοδο με τον Ουρανό στον Κριό μετατρέπουν το τοπίο σας σε ένα ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί –τόσο με την καλή όσο και με την επιθετική έννοια- ενώ ακολουθούν ο Ήλιος και η Αφροδίτη. Δεν αποκλείεται να εμπλακείτε σε πύρινες καταστάσεις μεγάλης έντασης και πιθανώς μικρής διάρκειας. Μετακινήσεις, εκδρομές, παρέες, διασκέδαση και πολλά φλερτ στο προσκήνιο. Περάστε καλά αλλά μην μπείτε στον πειρασμό να πάρετε αποφάσεις, ιδιαίτερα αν αυτές θα μπορούσαν να επηρεάσουν καθοριστικά τη ζωή σας.

Καριέρα – Οικονομικά: Θα έχετε πολλή δουλειά συνοδευμένη από αρκετό άγχος αυτή την περίοδο. Καλό θα ήταν να προσέχετε την κάθε σας κίνηση στον οικονομικό τομέα. Ο Ερμής επανέρχεται σε ευθεία πορεία αλλά είναι προτιμότερο να αναβάλετε τις σημαντικές οικονομικές σας υποθέσεις για την επόμενη εβδομάδα, ιδιαίτερα αν θέλετε να προβείτε σε διακανονισμούς με τράπεζες, εφορία, ασφαλιστικούς οργανισμούς.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας κλείσω τις εκκρεμότητές μου τώρα γιατί, από την επόμενη εβδομάδα, θα υπάρχει πιο πρόσφορο έδαφος για να προωθήσω τα σχέδιά μου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

102112185
Έρωτας: Ο Ερμής επανέρχεται σε ευθεία πορεία στους Ιχθύες αλλά, προς το παρόν, αυτή την εβδομάδα, αναμένονται τα τελευταία τερτίπια του με ξεκαθαρίσματα, παρεξηγήσεις, λεκτικές αναμετρήσεις, που θα σας αποκαλύψουν αλήθειες για τις επιλογές σας. Από την άλλη, ο Ποσειδώνας δεν αποκλείει την ολοκληρωτική αποφυγή της πραγματικότητας, ιδιαίτερα αν είστε γεννημένοι στις πρώτες μέρες του ζωδίου σας.

Καριέρα – Οικονομικά: Ο οίκος των οικονομικών σας που σχετίζονται με εφορία, δημόσιο, τράπεζες, ασφαλιστικούς οργανισμούς υποδέχεται τη σύνοδο του Άρη με τον Ουρανό καθώς επίσης τον Ήλιο και την Αφροδίτη. Κινητικότητα στον εν λόγω τομέα αλλά με αυξημένους κινδύνους λαθών. Να είστε προσεκτικοί προκειμένου να αποφύγετε κάποια δυσάρεστη, απροσδόκητη κατάσταση. Είναι προτιμότερο να μη δανείσετε και να μη δανειστείτε αυτό το δεκαπενθήμερο.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Μέσα στο άγχος μου ας μην ξεχάσω τα σχέδιά μου. Ίσως προκύψει κάτι ευχάριστο για την καριέρα μου και πρέπει να έχω τη διαύγεια να το υποστηρίξω.

ΖΥΓΟΣ

102112186
Έρωτας: Ανασκουμπωθείτε. Στο ζώδιο που αντιπροσωπεύει τις σχέσεις σας, τον Κριό, ο Άρης συναντάται σε μια ηφαιστειακή έκρηξη με τον Ουρανό ενώ μπαίνουν στο παιχνίδι τους ο Ήλιος και η Αφροδίτη. Το δεκαπενθήμερο που ακολουθεί αναμένεται καυτό, ιδιαίτερα για τους Ζυγούς που έχετε γεννηθεί μέχρι τις 6 Οκτωβρίου. Επειδή το πιο πιθανό είναι ότι δεν θα αποφύγετε τις αναμετρήσεις, προσπαθήστε να κρατήσετε την ψυχραιμία σας, μιας και αυτό είναι το ταλέντο σας και μην πάρετε αποφάσεις εν βρασμώ ψυχής.

Καριέρα – Οικονομικά: Ναι μεν ο Ερμής επανέρχεται σε ευθεία πορεία στο περιβάλλον της καθημερινής σας εργασίας αλλά, προς το παρόν, θα συνεχίσει να σας δυσκολεύει καθώς τώρα θα ευθύνεται για τα τελευταία ξεκαθαρίσματα, για καταστάσεις που θα σας αναγκάζουν να πατάτε φρένο και να αναθεωρείτε τις πρόσφατες ενέργειές σας. Παρακολουθήστε τα γεγονότα, προσπαθήστε να διεκπεραιώσετε τις εκκρεμότητές σας και προετοιμάστε το έδαφος για να δράσετε δυναμικά από την επόμενη εβδομάδα.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας μην οργανώσω τώρα «επικίνδυνα» ραντεβού με προϊστάμενους ή πελάτες με τους οποίους υπάρχει έστω και η παραμικρή υπόνοια να αντιπαρατεθώ. Από τη μεθεπόμενη εβδομάδα και βλέπουμε...

 ΣΚΟΡΠΙΟΣ

102112187
Έρωτας: Ποιο θέμα μας; Αν και ένας αξιοπρεπής Σκορπιός πρέπει να έχει πάντα κάτι για να ασχολείται, τώρα αυξάνονται οι ευθύνες σας και δεν θα είναι εύκολο να εστιαστείτε στις προσωπικές σας υποθέσεις. Ποντάρετε στον Ποσειδώνα που θα σας αποπλανά και στη φυσική σας ροπή να αποζητάτε τον αισθησιασμό. Μην ξεχνάτε, ωστόσο, ότι ο Κρόνος απαιτεί να πάρετε στα σοβαρά τη ζωή σας και να βαδίσετε με σύνεση και με τη διάθεση να οριοθετηθείτε και να συγκροτηθείτε.

Καριέρα – Οικονομικά: Ο οίκος της καθημερινής προσφοράς και εργασίας σας υποδέχεται τη σύνοδο Άρη – Ουρανού ενώ από την Τετάρτη θα φιλοξενεί τον Ήλιο και από την Παρασκευή την Αφροδίτη. Οι όψεις που θα δημιουργήσουν όλοι αυτοί μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο, θα είναι το λιγότερο ικανές να προκαλέσουν αναστάτωση και το περισσότερο σε θέση να τινάξουν την καθημερινότητά σας στον αέρα. Να προσέχετε τις κινήσεις σας και να μην προκαλείτε την τύχη σας, ιδιαίτερα αν δεν έχετε έτοιμη την εναλλακτική λύση.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Επειδή θα χάνω πολλή ενέργεια για τις καθημερινές μου ενασχολήσεις, να προσέχω τη διατροφή και τον ύπνο μου. Γενικότερα να περιφρουρήσω την υγεία μου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

102112189
Έρωτας: Η ερωτική σας αυλαία ανοίγει και τα έχει όλα! Σαν περιφερόμενος θίασος που διαφημίζει εκπλήξεις και πολλές εναλλαγές! Ο Άρης συναντά τον Ουρανό σε μια ηφαιστειακή έκρηξη στο ζώδιο που αντιπροσωπεύει τους έρωτές σας, με τον Ήλιο και την Αφροδίτη να ακολουθούν για να κάνουν τις ανάλογες «ζημιές». Τίποτε δεν αποκλείεται: ούτε ένα θεαματικό τέλος αλλά ούτε και ένας κεραυνοβόλος έρωτας. Το βέβαιο είναι ότι δεν θα βαρεθείτε ενώ θα έχετε τη ροπή να εμπλέκεστε σε περιπέτειες μεγάλης έντασης και μικρής διάρκειας. Σε κάθε περίπτωση, απολαύστε το!

Καριέρα – Οικονομικά: Αν οι έρωτες σας αφήσουν μυαλά για δουλειά, να θυμάστε ότι ναι μεν ο Ερμής επανέρχεται σε ευθεία πορεία αλλά ακόμη θα σας αναγκάζει να παραμένετε με πατημένο το φρένο και να μην προωθείτε νέες υποθέσεις. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν κάποιες εντάσεις στο σπίτι ή θέματα που σχετίζονται με την ακίνητη περιουσία σας να παραμένουν στάσιμα.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας διεκπεραιώσω τώρα τις εκκρεμότητές μου για να κάνω πιο δυναμικές κινήσεις από την επόμενη εβδομάδα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

102112190
Έρωτας: Οι πιέσεις που δέχεστε δεν αφήνουν πολλά περιθώρια για έρωτες και πανηγύρια. Τα μυαλά σας θα είναι σχεδόν εξ' ολοκλήρου στραμμένα στις υποχρεώσεις σας. Για κάτι καλύτερο ποντάρετε στον Ποσειδώνα που μπορεί να βάλει περισσότερο ρομαντισμό στη ζωή σας χωρίς, ωστόσο, να υπόσχεται συναρπαστικές εμπειρίες.

Καριέρα – Οικονομικά: Αν μη τι άλλο, δεν θα βαρεθείτε αυτή την περίοδο. Ο Μάρτης ετοιμάζει μια θεαματική αποχώρηση για εσάς. Προς το παρόν, αυτή την εβδομάδα, επηρεάζει περισσότερο όσους έχετε γεννηθεί το Δεκέμβριο. Ο Άρης συναντά τον Ουρανό σε μια εκρηκτική σύνοδο στον Κριό που μπορεί να σας βάλει σε περιπέτειες είτε στον τομέα της καριέρας είτε οικογενειακού χαρακτήρα. Να προσέχετε τις κινήσεις σας γιατί μπορεί να χάσετε τον έλεγχο των νεύρων σας με κίνδυνο να πείτε ή να κάνετε πράγματα που θα σας κοστίσουν ακριβά.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Να προσέχω όλες τις κινήσεις μου, ιδιαίτερα αν πρόκειται για θέματα αγοραπωλησίας ακινήτων ή επισκευές στο σπίτι.

 ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112191
Έρωτας: Με τον Άρη να σχηματίζει σύνοδο με τον Ουρανό στον Κριό, το ζώδιο που μέσα σ' αυτή την εβδομάδα θα υποδεχθεί τον Ήλιο και την Αφροδίτη, ανοίγει ένα νέο, ενδιαφέρον κεφάλαιο στην καθημερινότητά σας με τίτλο: φλερτάρετε γιατί χανόμαστε. Επιρρεπείς στο παιχνίδι καθώς είστε, έχετε τις προϋποθέσεις να δοκιμάσετε τα όριά σας, να ενδώσετε σε περιπέτειες, να παίξετε με τα μάτια και όχι μόνο... Να προσέχετε όμως γιατί αν σκοντάψετε, μπορεί να ματώσετε...

Καριέρα – Οικονομικά: Ναι μεν ο Ερμής επανέρχεται σε ευθεία πορεία στο ζώδιο των οικονομικών, των καθημερινών συναλλαγών, των κερδών σας αλλά θα πρέπει να είστε συγκρατημένοι και αυτή την εβδομάδα. Είναι προτιμότερο να προσέχετε την κάθε σας κίνηση και να αποφύγετε τους διακανονισμούς. Αυτή την περίοδο πρέπει να εξοικονομήσετε ενέργεια γιατί θα αναγκαστείτε να αναλάβετε πολλές ευθύνες και πιθανώς χωρίς να απολάβετε τις ανάλογες αποδοχές.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Επειδή ευκαιρίες να διασκεδάσω θα υπάρχουν πολλές, καλά θα κάνω να μην τις αψηφήσω γιατί έχω ανάγκη τη φυγή από τις εντάσεις της δουλειάς.

ΙΧΘΥΕΣ

102112192
Έρωτας: Ο Ερμής επανέρχεται σε ευθεία πορεία στο ζώδιό σας αλλά και αυτή την εβδομάδα δεν θα αφήνει τα πράγματα να κυλήσουν ομαλά. Οι παρεξηγήσεις, οι ανατροπές, οι διαξιφισμοί είναι στη σφαίρα του πιθανού κι όλα αυτά συνοδευμένα από τάσεις αυταπάτης ή υπέρμετρου συναισθηματισμού. Καλύτερα να παρατηρείτε τις καταστάσεις που σας αφορούν και να μην πάρετε καμία σοβαρή απόφαση. Ίσως τα γεγονότα να είναι αρκετά αποκαλυπτικά για τις σχέσεις σας.
Καριέρα – Οικονομικά: Ο Κριός, το ζώδιο που σχετίζεται με τα οικονομικά σας, υποδέχεται τον Ήλιο και την Αφροδίτη ενώ στο ίδιο περιβάλλον ο Άρης σχηματίζει μία σύνοδο με τον Ουρανό. Η όψη είναι αρκετά εκρηκτική και θα μπορούσε να σας βάλει σε περιπέτειες αν δεν είστε προσεκτικοί. Κάντε μια όσο το δυνατόν καλή διαχείριση, προκειμένου να είστε σε θέση να αντιμετωπίσετε τυχόν έκτακτα έξοδα.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας διεκπεραιώσω τώρα τις εκκρεμότητές μου γιατί, από την επόμενη εβδομάδα, θα υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να προωθήσω υποθέσεις που αφορούν στην ακίνητη περιουσία μου.