Υλικά: 150 γρ ταχίνι, 75 γρ κουβερτούρα, 100 γρ κακάο, 70 γρ άχνη ζάχαρη, 100 ml ηλιέλαιο
Εκτέλεση: Βάζετε σε μπεν μαρί να λιώσει η κουβερτούρα, αφού πρώτα την έχετε κόψει σε κομματάκια μαζί με το ηλιέλαιο. Προσθέτετε το ταχίνι μέχρι να γίνουν ένα ρευστό μείγμα. Μεταφέρετε το μείγμα στο μίξερ και χτυπάτε σ τη χαμηλή ταχύτητα.
Έπειτα βάζετε την άχνη ζάχαρη και το κακάο και συνεχίζετε το χτύπημα για ακόμη δυο λεπτά.