13 Μαρτίου 2013

Στο Εφετείο η υπόθεση της απόπειρας αυτοκτονίας του ΖαχόπουλουΗ αδιαφορία του Χρήστου Ζαχόπουλου για την επαγγελματική της αποκατάσταση αλλά και «οι ψίθυροι για μια άλλη ερωτική του σχέση με συμβασιούχο» ήταν η αιτία που ώθησαν την Εύη Τσέκου να καταγράψει μια ερωτική τους συνεύρεση και να τον «ενοχλήσει» με το υλικό.

Αυτό υποστήριξε απολογούμενη στο Τριμελές Εφετείο για την υπόθεση της απόπειρας αυτοκτονίας του πρώην γγ του υπουργείου Πολιτισμού τον Δεκέμβριο του 2007.

Η κ. Τσέκου, συμβασιούχος υπάλληλος στο ΥΠΠΟ την επίμαχη περίοδο, δήλωσε μετανιωμένη για όσα έκανε και χαρακτήρισε απερισκεψία της την βιντεοσκόπηση της ερωτικής συνάντησής της με τον τότε προϊστάμενο και επί δύο χρόνια εραστή της, ωστόσο, όπως υποστήριξε στο δικαστήριο, αυτό που οδήγησε τον κ. Ζαχόπουλο στην απόπειρα αυτοκτονίας ήταν η συμπεριφορά του συγκατηγορουμένου της στην υπόθεση, εκδότη Θ.Αναστασιάδη.

Στην υπόθεση πλην της κ. Τσέκου και του εκδότη είναι κατηγορούμενος και ο εργατολόγος Χρήστος Νικολουτσόπουλος.

Οι τρεις αντιμετωπίζουν κατηγορία για παραβίαση προσωπικών δεδομένων ενώ η γυναίκα αντιμετωπίζει επιπλέον κατηγορία για απόπειρα εκβίασης.

Η δίκη θα συνεχιστεί την Παρασκευή με την απολογία του εργατολόγου.

 με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ