20 Μαρτίου 2013

Η Samsung επιβεβαίωσε τις φήμες για δικό της έξυπνο ρολόι



Η Samsung, μετά την επίσημη παρουσίαση του Galaxy S IV, καταφέρνει και πάλι να μας απασχολήσει. Οι «έξυπνες» συσκευές που θα μπορούν να φορεθούν, έχουν τραβήξει για τα καλά το ενδιαφέρον των εταιριών και αναγκαστικά και της ηλεκτρονικής κοινότητας.
Οι φήμες για το iWatch της Apple έχουν ενταθεί το τελευταίο διάστημα, τη στιγμή που το Pebble έχει ήδη κυκλοφορήσει. Μάλιστα πριν από κάποιες εβδομάδες είχαν διαρρεύσει πληροφορίες και για τις σκέψεις της Samsung για είσοδο στη συγκεκριμένη αγορά.

Πλέον, είχαμε την πρώτη επίσημη αναφορά για το συγκεκριμένο πρότζεκτ της κορεατικής εταιρίας. Ο εκτελεστικός διευθυντής της Samsung, Lee Young Hee, σε συνέντευξη που έδωσε στο ειδησεογραφικό πρακτορείο Bloomberg, τόνισε πως «ετοιμάζουμε προϊόντα για το μέλλον και το “έξυπνο” ρολόι είναι σίγουρα ένα από αυτά».

Ο Hee δεν αναφέρθηκε σε κάποια πιο συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας ή σε γενικότερα σε περισσότερες πληροφορίες, ωστόσο τόνισε πως η εταιρία εργάζεται εδώ και καιρό στην ανάπτυξη του νέου ρολογιού και πως θα είναι πολύ σημαντικό να καταφέρει να το ετοιμάσει πρώτη από τον ανταγωνισμό, ώστε να καταφέρει να είναι και η πρώτη που θα εκμεταλλευτεί και εμπορικά ένα τέτοιο προϊόν.

Μέχρι στιγμής δεν έχει διαρρεύσει το παραμικρό για την πιθανή εμφάνιση του ρολογιού που ετοιμάζει η Samsung, με τους Κορεάτες να έχουν καταφέρει να κρατήσουν μακρυά από τα φώτα της δημοσιότητας τα μελλοντικά τους πλάνα.