20 Μαρτίου 2013

The Hangover Part III

Δεν είναι μόνο ο Batman του Κρις Νόλαν που έχει Epic Conclusion, εξίσου επικό φινάλε υπόσχεται να έχει και το Hangover που στην τρίτη και τελευταία ταινία της σειράς η παρέα επιστρέφει στο Λας Βέγκας.
Το σούπερ blockbuster που με τις δύο πρώτες ταινίες έκανε 1 δις σε εισπράξεις ελπίζει να κλείσει την τριλογία με μια εξίσου μεγάλη επιτυχία. Έτσι εκτός από τους Bradley Cooper, Zach Galifianakis, Ed Helms και Justin Bartha που είναι η βασική παρέα, επιστρέφουν από το πρώτο η Heather Graham και ο Mike Tyson, ενώ ενισχύεται με τους John Goodman και Melissa McCarthy.
Η Warner Bros δεν έχει δώσει επίσημη σύνοψη και κρατάει κρυφή την υπόθεση. Το μόνο που έχει ανακοινωθεί είναι πως “Αυτή τη φορά δεν υπάρχει γάμος. Ούτε bachelor party. Τί θα μπορούσε να πάει στραβά? Αλλά όταν η παρέα είναι στο δρόμο, όλα μπορούν να συμβούν“.
Προφανώς το σχετικό μυστήριο είναι ένας τρόπος να φέρει περισσότερο κόσμο στις αίθουσες, για να διαπιστώσει αν θα έχει κάτι νέο να πει που θα εμπλέκει τους αρχικούς χαρακτήρες σε καινούργιες, ενδιαφέρουσες περιπέτειες.
Η σκηνοθεσία και το σενάριο του The Hangover Part III είναι πάλι από τον Todd Phillips που το έχει γράψει σε συνεργασία με τον Craig Mazin του The Hangover Part II και θα βγει στις αίθουσες στην Ελλάδα στις 30 Μαΐου 2013.
Μαζί με το trailer κυκλοφόρησε και το νέο poster με τίτλο “Όλα Τελειώνουν“:
hangover-3-poster
pame-cinema.gr