Υλικά:
1/2 λίτρο χυμό μήλου
2 φλ. χυμό πορτοκάλι
2 κ.σ. κόκκινες καραμέλες κανέλλας
1 κ.γ. φρέσκο πιπέρι
2,5 κ.σ. μέλι
Εκτέλεση:
Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε το χυμό μήλου, τις καραμέλες κανέλας, το χυμό πορτοκαλιού και το πιπέρι.
Μόλις βράσουν μειώνουμε τη θερμοκρασία και αφήνουμε να σιγοβράσουν για 5 ακόμα λεπτά.
Σουρώνουμε. Ρίχνουμε το μέλι και ανακατεύουμε.
Σερβίρεται ζεστό.
Πηγή: lovecooking.gr
1/2 λίτρο χυμό μήλου
2 φλ. χυμό πορτοκάλι
2 κ.σ. κόκκινες καραμέλες κανέλλας
1 κ.γ. φρέσκο πιπέρι
2,5 κ.σ. μέλι
Εκτέλεση:
Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε το χυμό μήλου, τις καραμέλες κανέλας, το χυμό πορτοκαλιού και το πιπέρι.
Μόλις βράσουν μειώνουμε τη θερμοκρασία και αφήνουμε να σιγοβράσουν για 5 ακόμα λεπτά.
Σουρώνουμε. Ρίχνουμε το μέλι και ανακατεύουμε.
Σερβίρεται ζεστό.
Πηγή: lovecooking.gr
