3 Ιανουαρίου 2012

Ο Ταύρος το 2012

Το 2012 προβλέπεται σημαντικό έτος και θα αποτελέσει σταθμό για τη ζωή σας. Τόσο τα γεγονότα που θα μεσολαβήσουν όσο και οι συγκυρίες θα φέρουν νέες προοπτικές για σας, αλλά θα πρέπει να καταβάλετε κόπο και αγώνα για να τις πραγματοποιήσετε.

Σε μια γενικότερα δύσκολη εποχή, εσείς φαίνεστε αρκετά προνομιούχοι σε σύγκριση με άλλους. Αν μπορέσετε να είστε συνεπείς με τον εαυτό σας και με τις επιλογές σας, όπως και ειλικρινείς με τους άλλους, θα καταφέρετε πραγματικά να κάνετε ένα καινούριο ξεκίνημα. Ο Δίας, που βρίσκεται από πέρσι τον Ιούνιο στο ζώδιό σας, παρουσιάζεται τώρα πιο ευεργετικός και σας καλεί μέσα στη χρονιά αυτή να εκφραστείτε δημιουργικά, αφού πρώτα συνειδητοποιήσετε τις ανάγκες σας και προσαρμοστείτε στις επικρατούσες συνθήκες. Οι τομείς που θα τύχουν εξελίξεων είναι η εργασία και τα αισθηματικά. Αποτελούν δύο κύριες πηγές ασφάλειας, κι εσείς ως χαρακτήρες έχετε μεγάλη ανάγκη να ξέρετε τι μπορείτε να περιμένετε από τη ζωή και το πεπρωμένο.

Ο Κρόνος στο Ζυγό ορίζει το τέλος μιας επαγγελματικής δραστηριότητας ή την αρχή μιας άλλης. Σε γενικότερες γραμμές, συμβάλλει για σημαντικές αλλαγές συνθηκών στον επαγγελματικό τομέα. Σ’ αυτό μπορεί να παίξει ρόλο μια νέα συνεργασία ή μια αισθηματική σχέση.

Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σας βοηθά να θέσετε καινούριους στόχους, τους οποίους όμως πρέπει να υπερασπιστείτε ένθερμα. Πέρασε ο καιρός των ελπίδων και των ονείρων, έχει έρθει η εποχή της πρακτικής εφαρμογής. Δουλειά λοιπόν και επιμονή είναι αυτά που θα σας απαλλάξουν από πολύπλοκες σκέψεις και θα σας δώσουν τη δυνατότητα να βελτιώσετε τα οικονομικά σας και να ανακτήσετε την εμπιστοσύνη στις ικανότητές σας.

Μετά τον Ιούνιο θα μπορέσετε να λύσετε και κάποια οικονομικά σας προβλήματα σχετικά με την οικογένεια ή τον τόπο διαμονής σας. Ο Δίας, περνώντας τότε στους Διδύμους, αλλάζει τις συνθήκες στο οικονομικό και σας δίνονται ευκαιρίες να τακτοποιήσετε περιουσιακές και άλλες εκκρεμότητες. Επίσης σημαντικό είναι να είστε προσεκτικοί σε τυχόν προτάσεις που θα σας γίνουν, σε συναλλαγές που θα κάνετε και σε νομικές διαφορές που ενδέχεται να προκύψουν.

Ο Ουρανός στον Κριό θα «αναταράξει» τα ταλέντα σας, θα επηρεάσει τον ψυχισμό σας, αλλά και θα συντηρήσει αντιδραστικούς παρασκηνιακούς παράγοντες στο χώρο της εργασίας σας. Όλα αυτά χρήζουν προσοχής. Η υπερένταση δε θα λείψει και η κούραση κατά περιόδους θα σας επηρεάζει ψυχολογικά. Εδώ πρέπει να αντισταθείτε και να βρείτε αντίδοτα σκέψης, συμπεριφοράς και διαχείρισης. Οι πιο φιλόδοξοι θα δουλέψετε εντατικά το πρώτο εξάμηνο για να πετύχετε ένα σημαντικό στόχο ή να αποκαταστήσετε ζημιές του παρελθόντος. Οι πιο ταλαιπωρημένοι δεν πρέπει να βάλετε σε δοκιμασία την υγεία σας ή την ίδια σας την ασφάλεια. Τηρήστε σωστό πρόγραμμα στις δραστηριότητές σας, προσέχετε τη διατροφή σας και βρείτε χρόνο για ξεκούραση.

Το 2012 αλλάζουν οι προοπτικές στα οικονομικά σας. Φανείτε συνετοί σε ανοίγματα και προνοητικοί στη διαχείριση. Αντιξοότητες μπορεί να υπάρξουν, αλλά η νέα πορεία σας αναμένεται ενδιαφέρουσα. Συγκριτικά με άλλα ζώδια, έχετε μεγαλύτερη ασπίδα προστασίας και περισσότερες διευκολύνσεις. Μην αναπολείτε καταστάσεις που έχουν τερματιστεί και συνειδητοποιήστε πως κι εσείς δεν είστε πια οι ίδιοι. Εν κατακλείδι, μόνο ο χρόνος μένει να αποδείξει αν οι προσπάθειες που θα καταβάλετε από εδώ και πέρα θα είναι τελικά σωστές. Όπως κι αν έχει πάντως, μόνοι σας δημιουργείτε την επιτυχία ή την αποτυχία. Με κύριο βοηθό τον Πλούτωνα, χτίζετε τώρα τα θεμέλια μιας καινούριας και μακροχρόνιας κατάστασης.

Τέλος, η ανάγκη για αμεσότητα και η αναζήτηση της αλήθειας κάτω από την επιφάνεια των πραγμάτων θα σας οδηγήσουν σε καινούριες συναναστροφές αλλά και σε νέες ιδέες.

 πηγή female.gr  Kώστας Λεφάκης