Τι χρειαζόμαστε:
6 φιλέτα από μπούτι κοτόπουλου
1 κρεμμύδι τριμμένο
1/2 ποτήρι κρασιού λευκό ξηρό κρασί
λίγο νερό
1 πακέτο cream cheese (150gr)
boursin (με βότανα, μυρωδικά και σκόρδο)
1 κρέμα γάλακτος light
λίγο αλάτι
λίγη πάπρικα
Πως το κάνουμε:
Τσιγαρίζουμε το κοτόπουλο μαζί με το κρεμμύδι σε καυτό λάδι μέχρι να ροδίσουν καλά όλα τα κομμάτια.
Σβήνουμε με το κρασί.
Προσθέτουμε νερό τόσο ώστε να καλυφθούν ελαφρώς τα κομμάτια του κοτόπουλου.
Σιγοβράζουμε για 30 λεπτά περίπου.
Ρίχνουμε το cream cheese και το αναμειγνύουμε μέσα στο φαγητό μέχρι να δέσει η σάλτσα.
Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και σβήνουμε τη φωτιά.
Πασπαλίζουμε με πάπρικα το φαγητό και λίγο αλάτι αφού δοκιμάσουμε πρώτα τη γεύση (μπορεί να μη χρειαστεί).
Σερβίρεται με ρύζι σπυρωτό βρασμένο σε ζωμό κοτόπουλου.
Λίγα μυστικά ακόμα
Σερβίρεται ζεστό. Απίθανη γεύση και σίγουρο αποτέλεσμα. Γίνεται επίσης και με χοιρινές μπουκιές ή ψαρονέφρι.
6 φιλέτα από μπούτι κοτόπουλου
1 κρεμμύδι τριμμένο
1/2 ποτήρι κρασιού λευκό ξηρό κρασί
λίγο νερό
1 πακέτο cream cheese (150gr)
boursin (με βότανα, μυρωδικά και σκόρδο)
1 κρέμα γάλακτος light
λίγο αλάτι
λίγη πάπρικα
Πως το κάνουμε:
Τσιγαρίζουμε το κοτόπουλο μαζί με το κρεμμύδι σε καυτό λάδι μέχρι να ροδίσουν καλά όλα τα κομμάτια.
Σβήνουμε με το κρασί.
Προσθέτουμε νερό τόσο ώστε να καλυφθούν ελαφρώς τα κομμάτια του κοτόπουλου.
Σιγοβράζουμε για 30 λεπτά περίπου.
Ρίχνουμε το cream cheese και το αναμειγνύουμε μέσα στο φαγητό μέχρι να δέσει η σάλτσα.
Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και σβήνουμε τη φωτιά.
Πασπαλίζουμε με πάπρικα το φαγητό και λίγο αλάτι αφού δοκιμάσουμε πρώτα τη γεύση (μπορεί να μη χρειαστεί).
Σερβίρεται με ρύζι σπυρωτό βρασμένο σε ζωμό κοτόπουλου.
Λίγα μυστικά ακόμα
Σερβίρεται ζεστό. Απίθανη γεύση και σίγουρο αποτέλεσμα. Γίνεται επίσης και με χοιρινές μπουκιές ή ψαρονέφρι.