25 Οκτωβρίου 2012

ρόφημα με μήλο, κανέλα και πορτοκάλι

Υλικά:


1/2 λίτρο χυμό μήλου
2 φλ. χυμό πορτοκάλι
2 κ.σ. κόκκινες καραμέλες κανέλλας 
1 κ.γ. φρέσκο πιπέρι
2,5 κ.σ. μέλι


Εκτέλεση: 

Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε το χυμό μήλου, τις καραμέλες κανέλας, το χυμό πορτοκαλιού και το πιπέρι.
Μόλις βράσουν μειώνουμε τη θερμοκρασία και αφήνουμε να σιγοβράσουν για 5 ακόμα λεπτά.
Σουρώνουμε. Ρίχνουμε το μέλι και ανακατεύουμε.
Σερβίρεται ζεστό.


Πηγή: lovecooking.gr