27 Νοεμβρίου 2012

Γενική πρόγνωση καιρού για Τρίτη 27/11/2012


Παροδικές νεφώσεις και αυξημένη υγρασία σε ολόκληρη τη χώρα με τοπικές βροχές αργά το βράδυ στο Ιόνιο, περιμένουμε την Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012. Τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι περιορισμένη και στα ηπειρωτικά θα σχηματιστούν ομίχλες, ενώ τοπικά στα βόρεια θα εκδηλωθεί παγετός.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -1 έως 16 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 2 έως 16 στην Κεντρική Ελλάδα, από 6 έως 19 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 8 έως 19 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στα πελάγη θα στραφούν σταδιακά σε νότιους ασθενείς έως μέτριους, ενισχυόμενοι το βράδυ τοπικά στο Ιόνιο σε ισχυρούς.

Παροδικές νεφώσεις, αυξημένη υγρασία και περιορισμένη τοπικά ορατότητα κατά τις πρωινές κυρίως ώρες, περιμένουμε την Τρίτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 18 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι σχεδόν μέτριοι και από το βράδυ μέτριοι.

Παροδικές νεφώσεις και περιορισμένη ορατότητα, περιμένουμε την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 15 με 16 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν νότιοι ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι.


meteo.gr

Καλημέρα με νέα εμφάνιση και νέους Bloggers

 

Η πραγματική ευτυχία