12 Μαρτίου 2013

Τέσσερις παίκτες για μια θέση στην «Μπάρτσα»

Στους δέκα της ενδεκάδας που θα προσπαθήσει να ανατρέψει το 2-0 του «Σαν Σίρο» απέναντι στη Μίλαν έχει καταλήξει ο Τζόρντι Ρόουρα. Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα έχει καταλήξει στους Βαλντές (τερματοφύλακας), Άλβες (δεξί μπακ), Άλμπα (αριστερό μπακ), Πικέ, Πουγιόλ (στόπερ), Μπουσκέτς, Τσάβι, Ινιέστα (μέσοι), Πέδρο και Μέσι (επιθετικοί), αλλά προβληματίζεται για μία θέση την οποία διεκδικούν τέσσερις παίκτες.
Πρόκειται για τους Σεσκ Φάμπρεγκας, Νταβίντ Βίγια, Αλέξις Σάντσες και Κριστιάν Τέγιο. Ο πρώτος μπορεί να δώσει καλύτερο έλεγχο και τρεξίματα στο χώρο του κέντρου, αλλά και να δημιουργήσει ή να σκοράρει αν χρειαστεί. Ο δεύτερος είναι εξαιρετικός σκόρερ, αλλά έχει αποδειχτεί πως δεν έχει την καλύτερη συνεργασία με τον Λιονέλ Μέσι. Ο τρίτος απέναντι στη Λα Κορούνια έκανε την καλύτερη φετινή του εμφάνιση με ένα γκολ και μια ασίστ, ενώ ο τέταρτος παίζοντας ως εξτρέμ πάνω στη γραμμή μπορεί να δώσει πλάτος στο παιχνίδι της «Μπάρτσα».
Φάμπρεγκας και Βίγια φέρονται να έχουν περισσότερες πιθανότητες από τους άλλους δύο, αλλά ο τελικός λόγος ανήκει στην τεχνική ηγεσία των Καταλανών.
Πηγή: sport-fm.gr