17 Μαρτίου 2013

Προτάσεις Ανοιξιάτικης Μόδας με Ρίγες, floral και ΠουάΌλοι οι σχεδιαστές μόδας λάτρεψαν τις ρίγες, τις χρησιμοποίησαν στις δημιουργίες τους κάθετες ή οριζόντιες, τόλμησαν να τις παντρέψουν με άλλα prints όπως τα πουά και τα floral και ειδικά για την Άνοιξη του 2013, όρισαν τις ρίγες ως την κυρίαρχη τάση.....
Πραγματικά είναι πιο εύκολο να αναφέρουμε ποιοι σχεδιαστές δεν αξιοποίησαν τις ρίγες στις Ανοιξιάτικες-Καλοκαιρινές προτάσεις τους. 
Ωστόσο, από τους οίκους που λάνσαραν τις ρίγες ξεχώρισα το σεμιζιέ φόρεμα (φόρεμα-πουκάμισο) της σειράς Red Label της Vivienne Westwood, τον συνδυασμό με πουά που πρότεινε η σειρά Philosophy της Alberta Ferretti, ο Ralph Lauren λάνσαρε τις ρίγες με φαρδιά παντελόνα, ο οίκος Acne δημιούργησε μια στενή ριγέ φούστα με έντονο σκίσιμο, ενώ ο Oscar De La Renta λάνσαρε το ριγέ κοστούμι ανεβάζοντας το ρεβέρ στο παντελόνι. 
Η γνώμη μου είναι να τολμήσετε να συνδυάσετε τις ρίγες με φαινομενικά αταίριαστα prints όπως τα floral και τα πουά.
 Ή να παίξετε με το φάρδος της ρίγας στο σύνολο σας.
Μπορεί να είναι μια μικρή στιλιστική λεπτομέρεια όπως ριγέ μπλούζα με floralφουλάρι ή πουά μπλούζα με ριγέ σακάκι. Δεν υπάρχουν κανόνες στο mixnmatch, αν σας αρέσει η εικόνα σας στον καθρέφτη, τότε είναι στυλ! 

Κάνετε αμέτρητους συνδυασμούς!! 
 
via