1 Απριλίου 2013

πρόγνωση καιρού για Δευτέρα 01/04/2013



Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις μετά το μεσημέρι, όπου στο Ανατολικό Αιγαίο και τα δυτικά θα είναι αυξημένες, με πιθανότητα τοπικών βροχοπτώσειων στα δυτικά περιμένουμε τη Δευτέρα 1 Απριλίου 2013.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 21 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 12 έως 23 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 8 έως 20 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 14 έως 21 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη και από 14 έως 22 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από δυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ, όπου βαθμιαία θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς μέτριους και στα νοτιοδυτικά ισχυροί 6 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις όπου μετά το μεσημέρι θα αυξηθούν περιμένουμε τη Δευτέρα στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 23 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ και στο Σαρωνικό έως ισχυροί 6 μποφόρ, όπου βαθμιαία θα εξασθενήσουν και στα ανατολικά θα στραφούν σε νότιους.

Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις τις απογευματινές ώρες περιμένουμε τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς, όπου τις μεσημεριανές ώρες θα στραφούν σε νοτιοανατολικούς έως σχεδόν μέτριους 4 μποφόρ. 



meteo.gr