1 Απριλίου 2013

Ζώδια: Οι προβλέψεις του Απριλίου 2013



ΚΡΙΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ-ΣΧΕΣΕΙΣ: Αναμφίβολα βρίσκεσαι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, αφού Ήλιος, Άρης, Αφροδίτη και Ερμής θα βρίσκονται στο ζώδιό σου το μεγαλύτερο μέρος του μήνα. Πάθος και γοητεία θα χαρακτηρίσουν τον Απρίλιο, καθώς ο έρωτας σού κλείνει πονηρά το μάτι. Αν έχεις σχέση, τώρα μπορείς να την επισημοποιήσεις. Αν είσαι ελεύθερη, οι πλανητικές επιρροές υπόσχονται να δώσουν τέλος στις μοναχικές νύχτες.
ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Με τον Άρη μέχρι τις 19/4 στο ζώδιό σου, θα είσαι ιδιαίτερα δραστήρια και δυναμική, ενώ δεν θα λείψουν οι εντάσεις στον εργασιακό χώρο. Το πέρασμα του Ερμή στο ζώδιό σου στις 14/4, σε καθιστά επικοινωνιακή και σε βοηθά να προωθήσεις τους στόχους σου.
ΥΓΕΙΑ: Με την έκλειψη Σελήνης στις 25/4 προσοχή στα ατυχήματα.



ΤΑΥΡΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ-ΣΧΕΣΕΙΣ: Η παρουσία του Ερμή στον Κριό από τις 14/4 δυσκολεύει την επικοινωνία σου με το σύντροφο, αν έχεις σχέση, και χρειάζεται να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου για να μην οδηγηθείτε σε ρήξη. Μετά τις 20/4 η Αφροδίτη περνά στο ζώδιό σου και η προσοχή σου επικεντρώνεται στην κάλυψη των προσωπικών σου αναγκών. Η έκλειψη Σελήνης στις 25/4 φέρνει έντονες συναισθηματικές διακυμάνσεις.
ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Το εργασιακό παρασκήνιο οργιάζει και πιθανόν κάποιο φιλόδοξο σχέδιο να μην έχει την έκβαση που επιθυμείς. Ο Άρης στον Κριό πιθανόν να προκαλέσει εντάσεις και επικοινωνιακά λάθη, γι' αυτό να είσαι προσεκτική στις επαγγελματικές ή οικονομικές συζητήσεις που θα έχεις, τουλάχιστον μέχρι τις 23/4.
ΥΓΕΙΑ: Προσοχή στις μετακινήσεις στις 25/4.

ΔΙΔΥΜΟΙ

ΕΡΩΤΑΣ-ΣΧΕΣΕΙΣ: Η παρουσία της Αφροδίτης στον Κριό μέχρι τις 19/4 ενισχύει τις ευαισθησίες σου και αυξάνει τις απαιτήσεις που έχεις από το σύντροφο. Αν είσαι μόνη, η Νέα Σελήνη στις 10/4 σε συνδυασμό με το πέρασμα της Αφροδίτης στον Ταύρο στις 20/4 ευνοούν τις νέες γνωριμίες και πιθανόν μια φιλική σχέση να εξελιχθεί σε ερωτική.
ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Εκμεταλλεύσου το α' 15ήμερο για να κλείσεις μια συνεργασία, γιατί μετά το πλανητικό σκηνικό δυσκολεύει την υλοποίηση των στόχων σου, καθώς κυριαρχούν ασυνεννοησία και καθυστερήσεις. Απόφυγε να υπογράψεις συμβόλαια ή συμφωνίες ειδικά στις 25/4 και μετά.
ΥΓΕΙΑ: Να προσέχεις την υγεία σου στις 25/4.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ-ΣΧΕΣΕΙΣ: Η εντατική ενασχόληση με την καριέρα πιθανόν να θέσει σε δοκιμασία τη σχέση με το σύντροφο. Ιδιαίτερη προσοχή απαιτείται το διάστημα 10-15/4. Η έκλειψη Σελήνης στις 25/4 απογειώνει το συναίσθημα και υπόσχεται δυνατές ερωτικές συγκινήσεις. Αν δεν έχεις σχέση, πιθανόν κάποιο πρόσωπο από το επαγγελματικό σου περιβάλλον να σε γοητεύσει.
ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Η καριέρα μονοπωλεί το ενδιαφέρον σου το μήνα αυτό. Ο Απρίλιος συνδυάζει καθυστερήσεις στην υλοποίηση των στόχων σου, αλλά και νέες ευκαιρίες για τη διεύρυνση των επαγγελματικών σου οριζόντων ή ενδιαφερόντων. Η Νέα Σελήνη στις 10/4 στον Κριό ευνοεί σπουδές και επαφές με το εξωτερικό, αλλά και αυξάνει τις υποχρεώσεις σου.
ΥΓΕΙΑ: Μην ξεχνάς να τρέφεσαι σωστά και να ξεκουράζεσαι.



ΛΕΩΝ

ΕΡΩΤΑΣ-ΣΧΕΣΕΙΣ: Oι πλανητικές επιρροές του Απρίλη θα σε δυσκολέψουν αρκετά και δεν θα λείψουν οι εντάσεις με το σύντροφο, κυρίως για οικονομικά θέματα. Η Πανσέληνος στις 25/4 θα φορτίσει ακόμη περισσότερο την ήδη τεταμένη ατμόσφαιρα. Δεν αποκλείεται τις μέρες αυτές να επανακάμψει στη ζωή σου ένα πρόσωπο από το ερωτικό σου παρελθόν.
ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Η παρουσία Ήλιου, Ερμή, Αφροδίτης και Άρη στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου καθιστούν μοναδικά ευνοϊκό το πρώτο 20ήμερο για την υλοποίηση των στόχων σου. Εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν για να προωθήσεις τις φιλοδοξίες σου. Στις 25/4 η έκλειψη Σελήνης πιθανόν να προκαλέσει εντάσεις στον εργασιακό χώρο.
ΥΓΕΙΑ: Μην επιτρέψεις στο άγχος και στον εκνευρισμό να καταβάλλουν τις άμυνες του οργανισμού σου το 3ο δεκαήμερο.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΕΡΩΤΑΣ-ΣΧΕΣΕΙΣ: Το πρώτο δεκαήμερο καθιστά προβληματική την επικοινωνία σου με το σύντροφο, με αποτέλεσμα να διαταράσσονται οι μεταξύ σας ισορροπίες. Η Νέα Σελήνη στις 10/4 στον Κριό θα σε βοηθήσει να διορθώσεις τα κακώς κείμενα. Η επιρροή της έκλειψης Σελήνης στις 25/4 απογειώνει την ερωτική σου διάθεση και την ανάγκη να αποκτήσει η συναισθηματική σου ζωή ενδιαφέρον.
ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Τα οικονομικά θέματα και η τακτοποίηση εκκρεμοτήτων μονοπωλούν την προσοχή σου τον Απρίλιο, καθώς θα κληθείς να κάνεις “αιματηρές” περικοπές. Η παρουσία του Άρη και του Ερμή αυξάνουν το δυναμισμό σου, ενώ δεν θα λείψουν οι εντάσεις με τους συνεργάτες το πρώτο 15ήμερο.
ΥΓΕΙΑ: Πρόσεξε ιδιαίτερα την υγεία σου το τρίτο 10ήμερο, καθώς δεν θα λείψουν οι εντάσεις.


ΖΥΓΟΣ


ΕΡΩΤΑΣ-ΣΧΕΣΕΙΣ:
Η παρουσία του Ερμή στον Κριό και η Νέα Σελήνη στις 10/4 στο ίδιο ζώδιο προκαλούν προβληματισμούς για το μέλλον μιας σχέσης. Προσπάθησε να σκεφτείς με ψυχραιμία και να μη βιαστείς να πάρεις αποφάσεις, γιατί δεν αποκλείεται να οδηγηθείς και σε χωρισμό. Αν είσαι μόνη, δεν προβλέπεται να συμβεί κάτι συνταρακτικό στον ερωτικό τομέα.
ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Έκρυθμη θα είναι η ατμόσφαιρα στον εργασιακό χώρο, καθώς δεν θα αποφύγεις τις αντιπαραθέσεις με τους συνεργάτες σου. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται να επιδείξεις το διάστημα 20-28/4, καθώς η επιρροή της Πανσελήνου θα θέσει σε κίνδυνο το μέλλον μιας συνεργασίας.
ΥΓΕΙΑ: Ιδιαίτερη προσοχή το διάστημα 20-28/4, μην αδιαφορείς για τυχόν μικροενοχλήσεις που θα αισθανθείς.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ


ΕΡΩΤΑΣ-ΣΧΕΣΕΙΣ:
Η επιρροή της Νέας Σελήνης στις 10/4 και το πέρασμα της Αφροδίτης στον Ταύρο στις 15/4 συντελούν στο να βελτιωθεί σημαντικά η συναισθηματική σου ζωή και να απογειωθεί η ερωτική σου διάθεση. Η έκλειψη Σελήνης στις 25/4 στο ζώδιό σου φέρνει το τέλος μιας σχέσης. Αν είσαι μόνη, εκμεταλλεύσου το πρώτο 20ήμερο για να κάνεις νέες γνωριμίες και να φλερτάρεις.
ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Η Νέα Σελήνη στον Κριό στις 10/4 βοηθά στο να αρθούν τα εμπόδια και οι καθυστερήσεις στην υλοποίηση των στόχων σου, γεγονός που θα δώσει τέλος στο άγχος και τις ανασφάλειές σου. Εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν για να αλλάξεις τα εργασιακά σου δεδομένα.
ΥΓΕΙΑ: Μην ξεχνάς να τρέφεσαι σωστά και να κοιμάσαι αρκετά.


ΤΟΞΟΤΗΣ

ΕΡΩΤΑΣ-ΣΧΕΣΕΙΣ: Ο Απρίλιος θα είναι ένας αντιφατικός μήνας για τη συναισθηματική σου ζωή, καθώς η παρουσία Άρη, Ερμή και Αφροδίτης στον Κριό, τουλάχιστον το πρώτο 10ήμερο, δυσκολεύει την επικοινωνία με το σύντροφο. Μην επιτρέπεις σε τρίτα πρόσωπα να αναμειχθούν στη σχέση σας. Αν είσαι μόνη, η Νέα Σελήνη στις 10/4, επίσης στον Κριό, σε ευνοεί για νέες, πολλά υποσχόμενες γνωριμίες.
ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Τα οικονομικά και η αύξηση των εσόδων σε προβληματίζουν και πιθανόν να γίνουν σημείο τριβής με συνέταιρους/συνεργάτες. Πρόσεχε τα λεγόμενά σου, καθώς και τις όποιες συζητήσεις κάνεις για το κλείσιμο νέων συνεργασιών στις 25/4.
ΥΓΕΙΑ: Πρόσεχε την υγεία σου, ιδιαίτερα το διάστημα 23-26/4.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

ΕΡΩΤΑΣ-ΣΧΕΣΕΙΣ: Η καθημερινότητά σου θα είναι ιδιαίτερα πιεστική το πρώτο 10ήμερο, καθώς σύντροφος και οικογένεια απορροφούν το μεγαλύτερο κομμάτι της ενέργειας και του χρόνου σου. Η παρουσία του Άρη στον Κριό φορτίζει την ατμόσφαιρα και είναι πιθανές οι εντάσεις. Παρ' όλα αυτά, η Αφροδίτη από τον Ταύρο μετά τις 15/4 υπόσχεται ευχάριστες αλλαγές στην ερωτική σου ζωή.
ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Φόρτος εργασίας και αυξημένες απαιτήσεις συνθέτουν το εργασιακό σκηνικό του Απριλίου και χρειάζεται να οπλιστείς με κουράγιο και ψυχραιμία για να τις ανταπεξέλθεις. Η Πανσέληνος στις 25/4 προκαλεί εντάσεις με τους συνεργάτες.
ΥΓΕΙΑ: Μην παραμελείς τις προσωπικές σου ανάγκες. Ξεκίνησε κάποιο σπορ με τη Νέα Σελήνη στις 10/4.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ-ΣΧΕΣΕΙΣ: Ο Απρίλιος θα είναι ένας αντιφατικός μήνας για την ερωτική σου ζωή. Η παρουσία του Άρη στον Κριό, αλλά και η Νέα Σελήνη στις 10/4, επίσης στον Κριό, θα προκαλέσουν εντάσεις με το σύντροφο και πιθανόν η σχέση σας να οδηγηθεί σε οριακό σημείο. Μετά τις 25/4 θα πάρεις αποφάσεις.
ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Η παρουσία του Ερμή στον Κριό προκαλεί καθυστερήσεις και αναβολές στην υλοποίηση των στόχων σου. Η Νέα Σελήνη στις 10/4 προωθεί τα επαγγελματικά σου σχέδια. Η Πανσέληνος στις 25/4 θα αυξήσει το άγχος σου για την πορεία των οικονομικών σου.
ΥΓΕΙΑ: Προσοχή στα νεύρα και στις μετακινήσεις σου κοντά στην Πανσέληνο.


ΙΧΘΥΕΣ

EΡΩΤΑΣ-ΣΧΕΣΕΙΣ: Η παρουσία του Άρη και του Ερμή στον Κριό τορπιλίζει την καλή επικοινωνία με το σύντροφό σου, φέρνοντας στην επιφάνεια ανασφάλειες και λάθος επιλογές του παρελθόντος. Το πέρασμα της Αφροδίτης στον Ταύρο στις 15/4 βοηθά ώστε οι κραδασμοί να μην οδηγήσουν τη σχέση σας σε οριστική ρήξη.
ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Ο Απρίλιος θα χαρακτηριστεί από έντονη κινητικότητα, καθυστερήσεις και εμπόδια στην πραγματοποίηση των επαγγελματικών σου σχεδίων, αλλά και έντονο εργασιακό παρασκήνιο. Στις 25/4 η έκλειψη Σελήνης πιθανόν να οδηγήσει σε οριστικό τέλος μια προβληματική συνεργασία.
ΥΓΕΙΑ: Απόφυγε διατροφικές ατασθαλίες.


missbloom