Υλικά
1 κιλό κάστανα
1/2 φλυτ γάλα ζαχαρούχο
2 κουτ. βούτυρο φρέσκο
175 γρ. σαβαγιάρ
κονιάκ, λίγο γάλα
σαντιγί
σοκολάτα γάλακτος
Εκτέλεση
Για να κερδίσουμε χρόνο παίρνουμε έτοιμα κάστανα, αυτα που ειναι σαν κομπόστα, σε σιρόπι. Τα στραγγίζουμε και κρατάμε το σιρόπι.
Τα κάνουμε πουρέ και τα βάζουμε σε σιγανή φωτιά με το γάλα για λιγο. Προσθέτουμε το βούτυρο.
Μουσκεύουμε τα σαβαγιάρ στο σιρόπι που κρατήσαμε και στο οποίο προσθέτουμε το κονιάκ.Τοποθετούμε σε πιατέλα τα σαβαγιαρ και στον πάτο αλλά και όρθια στα πλάγια.
Απλώνουμε τον πουρέ απο επάνω, κατόπιν κάνουμε ροζετες με τη σαντιγύ, και για τελείωμα τρίβουμε σοκολάτα απο το χονδρό τρίφτη ή διακοσμούμε κάστανα μαρόν γλασέ.
1 κιλό κάστανα
1/2 φλυτ γάλα ζαχαρούχο
2 κουτ. βούτυρο φρέσκο
175 γρ. σαβαγιάρ
κονιάκ, λίγο γάλα
σαντιγί
σοκολάτα γάλακτος
Εκτέλεση
Για να κερδίσουμε χρόνο παίρνουμε έτοιμα κάστανα, αυτα που ειναι σαν κομπόστα, σε σιρόπι. Τα στραγγίζουμε και κρατάμε το σιρόπι.
Τα κάνουμε πουρέ και τα βάζουμε σε σιγανή φωτιά με το γάλα για λιγο. Προσθέτουμε το βούτυρο.
Μουσκεύουμε τα σαβαγιάρ στο σιρόπι που κρατήσαμε και στο οποίο προσθέτουμε το κονιάκ.Τοποθετούμε σε πιατέλα τα σαβαγιαρ και στον πάτο αλλά και όρθια στα πλάγια.
Απλώνουμε τον πουρέ απο επάνω, κατόπιν κάνουμε ροζετες με τη σαντιγύ, και για τελείωμα τρίβουμε σοκολάτα απο το χονδρό τρίφτη ή διακοσμούμε κάστανα μαρόν γλασέ.

