Τι χρειαζόμαστε:
250-300 γρ. γίγαντες
1 κρεμμύδι μεγάλο ή 2 μικρά σε φέτες
3 σκ. σκόρδο σε φέτες
3 πράσινες πιπεριές σε φέτες
1 μελιτζάνα σε κύβους
3 χωριάτικα λουκάνικα σε χοντρές φέτες
400γρ. ντοματάκια ή ντομάτες φρέσκες σε κυβάκια
1 κ.σ. πελτέ
1 κ.γλ. ρίγανη
1/4 ποτ.κρασί λευκό
1 κ.γλ. ζάχαρη
1 κύβο λαχανικών
αλατοπίπερο
Διαβάστε περισότερο: Γίγαντες σπετζοφάι με λουκάνικα και λαχανικά http://www.sintagespareas.gr/sintages/gigantes-spetzofai-me-loukanika-kai-laxanika.html#ixzz1ieNSUXkd
1. Βράζουμε, στραγγίζουμε τους γίγαντες που έχουμε βάλει σε νερό από το βράδυ.
recipe image
2. Κόβουμε τα λουκάνικα σε φέτες,
recipe image
3. τις ντομάτες, τις μελιτζάνες
recipe image
4. κρεμμύδια και σκόρδο.
recipe image
5. Σοτάρουμε κρεμμύδια, σκόρδο, πιπεριές και μελιτζάνες σε λάδι να μαλακώσουν.
recipe image
6. Ρίχνουμε τα λουκάνικα, προσθέτουμε τους γίγαντες το κρασί, ντοματάκια, κύβο λαχανικών, πελτέ και ζάχαρη, αλατοπιπερώνουμε.
7. Ρίχνουμε 1 φλ. νερό και σιγοβράζουμε 30 λεπτά περίπου, μέχρι να μείνει το φαγητό μας με το λάδι του
250-300 γρ. γίγαντες
1 κρεμμύδι μεγάλο ή 2 μικρά σε φέτες
3 σκ. σκόρδο σε φέτες
3 πράσινες πιπεριές σε φέτες
1 μελιτζάνα σε κύβους
3 χωριάτικα λουκάνικα σε χοντρές φέτες
400γρ. ντοματάκια ή ντομάτες φρέσκες σε κυβάκια
1 κ.σ. πελτέ
1 κ.γλ. ρίγανη
1/4 ποτ.κρασί λευκό
1 κ.γλ. ζάχαρη
1 κύβο λαχανικών
αλατοπίπερο
Διαβάστε περισότερο: Γίγαντες σπετζοφάι με λουκάνικα και λαχανικά http://www.sintagespareas.gr/sintages/gigantes-spetzofai-me-loukanika-kai-laxanika.html#ixzz1ieNSUXkd
1. Βράζουμε, στραγγίζουμε τους γίγαντες που έχουμε βάλει σε νερό από το βράδυ.
recipe image
2. Κόβουμε τα λουκάνικα σε φέτες,
recipe image
3. τις ντομάτες, τις μελιτζάνες
recipe image
4. κρεμμύδια και σκόρδο.
recipe image
5. Σοτάρουμε κρεμμύδια, σκόρδο, πιπεριές και μελιτζάνες σε λάδι να μαλακώσουν.
recipe image
6. Ρίχνουμε τα λουκάνικα, προσθέτουμε τους γίγαντες το κρασί, ντοματάκια, κύβο λαχανικών, πελτέ και ζάχαρη, αλατοπιπερώνουμε.
7. Ρίχνουμε 1 φλ. νερό και σιγοβράζουμε 30 λεπτά περίπου, μέχρι να μείνει το φαγητό μας με το λάδι του

